Union Berlin Bayern Münih İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da yoluna dolu dizgin devam eden Bayern Münih bu hafta deplasmanda, Union Berlin‘e konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Bayern Münih bugün Union Berlin karşısında maçın net favorisi. İddaa oranlarını ele alırsak ev sahibi Union Berlin galibiyetine 9.50, beraberlik tercihine 4.80, Bayern Münih galibiyetine 1.12 oran veriyor.

Union Berlin Sürpriz Peşinde

Union Berlin, ligin mütevazi takımlarından biri diyebiliriz. Özellikle bu sezon 25 haftalık süreçte iyi bir performans gösterdiklerini düşünüyorum. Hücumda yer alan Sebastian Andersson ve Ingvartsen iyi bir kimya oluşturdu. Bu 2 oyuncunun Union Berlin adına toplamda 19 gole doğrudan katkı verdiğini belirtelim. Bundesliga’da oynadığı son maçta Freiburg’a deplasmanda 3-1 kaybeden Union Berlin bu hafta evinde, lig lideri Bayern Münih’ konuk edecek. Bayern Münih maçı öncesinde savunmadan Marvin Friedrich kart cezası sebebiyle takımdaki yerini alamayacak.

Bayern Münih Dolu Dizgin

Bayern Münih ise özellikle son maçlarda gösterdiği performans ile dikkat çekiyor. Bundesliga’da oynadıkları son 4 maçta 12 puan toplayan Hansi Flick’in öğrencileri en yakın takipçisi Borussia Dortmund’un 4 puan önünde liderliğini sürdürüyor. En son mağlubiyetini Aralık ayında Möchengladbach deplasmanında alan Bayern Münih tam tamına 11 maçtır yenilgi yaşamadı. Bu 11 maçlık süreçte 10 galibiyet alırlarken tek beraberliklerini iç sahada Leipzig’e karşı yaşadılar. Union Berlin maçı öncesinde Tolisso ve Coutinho sakatlıkları sebebiyle kadroda yoklar.

İddaa Tahmini

Bayern Münih maçın net favorisi ama oran oldukça az. Union Berlin’in Andersson ve Ingvartsen önderliğinde gol bulabileceğini düşünüyorum. Yüksek orandan karşılıklı gol var tercihi denenir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 2.07

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih, yakın takipçisi Dortmund’un kazandığı haftada hata yapmayarak Union Berlin’i deplasmanda 2-0 mağlup etti.