Heidenheim Wehen İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Bundesliga 2‘de alt sıralardan kurtulmak isteyen Wehen bu hafta deplasmanda, Heidenheim‘a konuk olacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

HeidenheimWehenarasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Heidenheim kazanır 1.67, beraberlik 3.10, Wehenkazanır ise 3.40 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Heidenheim Fırsat Tepti

Heidenheim’ın geçtiğimiz hafta Bochum deplasmanından en azından bir beraberlik koparması bekleniyordu ama oldukça etkisiz bir maç çıkarttılar. Hal böyle olunca Heidenheim sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Takımın en golcü oyuncusu Tim Kleindienst çok etkisiz bir maç çıkarttı ve Frank Schmidt genç golcüyü 65. dakikada oyundan aldı. Stuttgart’ın puan kaybettiği haftada mağlup olan Hiedenheim puan farkını 1’e indirme şansını kaybetti. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Wehen karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar.

Wehen Moralli

Wehen ise geçtiğimiz haftanın en sürpriz sonuçlarından birini alarak iç sahada konuk ettiği Stuttgart’ı 2-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını korudu. 3 dakika verilen uzatmada ilginç bir an yaşandı ve VAR kontrolü ile kazanılan penaltı ile Wehen 90+6’da oyuna sonradan giren Tietz’in penaltı golüyle maçı 2-1 kazandı ve puanını 28 yaptı. Nürnberg’in mağlup olduğu haftada kazanan Wehen puan farkını 1’e indirmiş oldu.

İddaa Tahmini

Heidenheim maçın favorisi olsa da Wehen geçen hafta aldığı galibiyet ile morallendi. Heidenheim deplasmanında da gol bulabileceklerini düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Heidenheim evinde, önemli bir galibiyet aldı ve play off umutlarını korudu.