Freiburg Bayer Leverkusen İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Almanya Bundesliga‘da Cuma günü tek maç var. Freiburg evinde, Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Freiburg ve Bayer Leverkusen arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Freiburg kazanır 4.45, beraberlik 3.95, Bayer Leverkusen kazanır ise 1.77 olarak açıklanmış.

Freiburg Sürpriz Peşinde

Freiburg’da kazanamama serisi devame diyor. Hafta içi Frankfurt deplasmanında 3-1 önde oldukları karşılaşmadan yine galibiyet çıkartamadılar. Schwolow’un kurtarışları olmasa mağlup bile olabilirlerdi. Almanya Bundesliga’da Avrupa Ligi umutlarını sürdüren Freiburg’un artık kazanması şart gözüküyor. Wolfsburg’un kazandığı haftada 2 puan bırakan Freiburg bu hafta konuk edeceği Bayer Leverkusen karşısında sürpriz peşinde.

Leverkusen 13 Maçtır Gol Atıyor

Bayer Leverkusen ise geçtiğimiz hafta içini mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Wolfsburg’a farklı mağlup olarak maçı 4-1 kaybettiler. Özellikle duran toplardaki zaafiyet Wolfsburg karşısında da sürdü. Havert, Bellarabi ve Diaby üçlüsü oldukça etkisizdi. Bunlara Amiri’de katılınca Bayer Leverkusen haklı bir mağlubiyet yaşadı. Almanya Bundesliga’da oynadığı son 13 maçın tamamında gol bulan Peter Bosz’un ekibinin bugün de Freiburg deplasmanını boş geçmeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Tahmini

Taraf bahsi riskli. Wolfsburg mağlubiyeti dönüşünde Leverkusen’e güvenmek zor. Karşılıklı gollerin atılacağı bol gollü bir maç bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen genç yıldızı Kai Havertz’in attığı golle 3 puana ulaştı.