Mlada Boleslav Fastav Zlin İddaa Tahmini (2) 02.06.2020

Çek Cumhuriyeti Ligi‘nde son 2 maçını galibiyetsiz kapatan Mlada Boleslav bu hafta evinde, Fastav Zlin karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Mlada Boleslav ve Fastav Zlin arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Mlada Boleslav kazanır 1.84, beraberlik 3.40, Fastav Zlin kazanır ise 4.10 olarak açıklanmış.

Mlada Boleslav İç Sahada Kayıp

Mlada Boleslav, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Viktoria Plzen deplasmanından 7-1’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Çek Cumhuriyeti Ligi’nde son 2 maçta ligin ilk 2 sırasında yer alan takımlar ile oynadılar ve Slavia Prag’a 1-0, Viktoria Plzen’e ise 7-1 kaybederek son 2 haftayı puansız kapattılar. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Fastav Zlin karşısında kazanarak kötü sonuçları sonlandırmak istiyorlar. İç sahada oynadığı son 3 iç saha maçından da galibiyet çıkartamayan Mlada Boleslav 37 puan ile 7. sırada bulunuyor.

Fastav Zlin Formsuz

Fastav Zlin’de pandemi sonrasında Çek Cumhuriyeti Ligi’ne kötü başlayan takımlardan biri diyebiliriz. Zaten sezonun genelinde bir türlü alt sıralardan kurtulamamışlardı. Son 2 maçta önce Jablonec’e deplasmanda 1-0 kaybeden Fastav Zlin, geçtiğimiz hafta sonu ise Banik Ostrava ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 geriye düştükleri maçta oyuna ikinci yarıda giren Adnan Dzafic’in uzatma dakikalarında attığı golle 1 puanı kurtarmayı başardılar.

İddaa Tahmini

Mlada Boleslav son 3 iç saha maçında galibiyet alamadı ama Şampiyonluk turu içinde yer alabilmeleri için hata yapmaya tahammülleri kalmadı. Formsuz Fastav Zlin karşısında kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.84

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mlada Boleslav evinde, fırsat tepti. Fastav Zlin karşısında önemli sayılabilecek 2 puan bıraktılar.