Vitoria Guimaraes Sporting Lizbon İddaa Tahmini (2) 04.06.2020

Portekiz Premier Ligi‘nde üst sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Vitoria Guimaraes evinde, Sporting Lizbon‘u konuk edecek. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Vitoria Guimaraes Sporting Lizbon arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Vitoria Guimaraes kazanır 2.15, beraberlik 2.85, Sporting Lizbon kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Vitoria Guimaraes Galibiyet Peşinde

Vitoria Guimaraes ligin güçlü takımlarından biri. Bu sezon tek hedefleri Portekiz Premier Ligi’ni ilk 4’te bitirip önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde yer alabilmek. Pandemi öncesinde oynadıkları son 3 maçta 9 puan toplayan Vitoria Guimaraes oldukça formda bir dönem geçiriyordu. Yaklaşık 3 aylık aranın ardından iç sahada Sporting Lisbon ile Portekiz Premier Ligi’ne kaldıkları yerden devam edecekler. 37 puanı bulunan Vitoria Guimaraes’in bugün karşılaşacağı Sporting Lizbon ile arasında 5 puanlık fark bulunuyor.

Sporting Lizbon’da Deplasman Sorunu

Sporting Lizbon ise 42 puan ile 4. sırada. Portekiz Premier Ligi’nde pandemi öncesinde oynadıkları son maçta iç sahada konuk ettikleri Aves’i 2-0 ile geçmeyi başarmışlardı. Aves karşısında 20 dakika sonunda rakibin 9 kişi kalmasına rağmen golleri çok geç buldular. Deplasman maçlarında sıkıntı yaşayan Sporting Lizbon, ligde oynadığı son 3 deplasman maçından galibiyet çıkartamadı. Bugün de Vitoria Guimaraes karşısında olası bir mağlubiyette 4.’lük hedefleri tehlikeye girebilir.

İddaa Tahmini

Vitoria Guimaraes iç sahada etkili bir takım. Taraf tercihinde bir adım öndeler ama ben Sporting Lizbon’dan bugün gol bekliyorum. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir maç olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi gollü bir maç oldu. Lizbon iki kez öne geçtiği maçta skoru koruyamayınca taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.