Beşiktaş Kasımpaşa İddaa Tahmini 09.07.2020

Spor Toto Süper Lig‘de ilk 3 iddiasını sürdürmek isteyen Beşiktaş evinde, Kasımpaşa‘yı konuk ediyor. Zorlu mücadeleyi Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Beşiktaş ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.73, beraberlik 4.50, Kasımpaşa kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Beşiktaş 3 Puan İstiyor

Sergen Yalçın ve öğrencileri geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Düşme hattındaki Kayserispor’a konuk oldular ve mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de pandemi sonrasında oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Siyah Beyazlılar, 6. sırada yer alıyor. Bugün Kasımpaşa karşısında kazanmaları halinde 4. sıraya yerleşme ihtimalleri bulunuyor.

Kasımpaşa Dikkat Çekiyor

Kasımpaşa’nın yenilmezlik serisi devam ediyor. Süper Lig’de pandemi sonrasında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fuat Çapa’nın öğrencileri son haftaların formda takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Sivasspor ile golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de Şubat ayından bu yana maç kaybetmeyen Fuat Çapa’nın öğrencileri Süper Lig’de 8 maçlık yenilmezlik serisi yakalamış durumda.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından saat 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Mücadele Vodafone Park’ta seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Ljajic’in sakatlığı sürüyor. Kasımpaşa’da ise Hadergjonaj kart cezalısı.

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın Kasımpaşa karşısında sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor: Ersin, Gökhan, Victor Ruiz, Vida, Rıdvan, Elneny, Necip, Diaby, Atiba, Lens, Atiba, Burak

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın Beşiktaş karşısında sahaya şu 11 ile sahaya çıkması bekleniyor: Ramazan, Tirpan, Brecka, Haddadi, Fernandes, Meriah, Ndongala, Aytaç, Hajradinovic, Koita, Mame Thiam

İddaa Tahmini

Beşiktaş maçın favorisi ama pandemi sonrasında oynadıkları 4 maçta sadece Konyaspor karşısında gol yemediler. Geçen hafta Kayserispor’a 3-1 mağlup olan Beşiktaş savunmada hiç güven vermedi. İki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş son dakikada bulduğu golle Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti. Galibiyet golü Güven Yalçın’dan geldi.