Finlandiya Rusya İddaa Tahmini 16.06.2021

EURO 2020 heyecanı devam ediyor. B Grubu ikinci maçında, Finlandiya ile Rusya kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelenin saat 16.00’da TRT 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Finlandiya ile Rusya takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını inceleyecek olursak Finlandiya galibiyetine 2.25, beraberlik tercihine 3.10, Rusya galibiyetine ise 3.20 verildiğini görüyoruz.

Pohjanpalo İle Gelen Galibiyet 

Finlandiya, EURO 2020’de B Grubunun en zayıf halkası olarak gösteriliyordu. Bu kanıyı, grubun ilk maçında Danimarka karşısında kırmayı başardılar. Danimarka’yI Pohjanpalo’nun tek golüyle 1-0 mağlup eden Finlandiya, gruba galibiyet ile başladı. Bu galibiyetin ardından grupta 2. Sıraya yükseldiler. Grubun 2. Maçında ise Rusya ile karşılaşacak olan Markku Kanerva’nın öğrencileri, Rusya karşısında da puan alarak, gruptan çıkma umutlarını arttırmak istiyor. Danimarka karşısında Pierre Emile Höjbjerg’in penaltısını kurtaran Lukas Hradecky, maçın yıldız isimlerinden biriydi. 

Rusya Farklı Kaybetti 

Rusya, EURO 2020’ye farklı bir mağlubiyet ile başladı. Grubun ilk maçında Belçika ile karşılaşan Stanislav Cherchesov’un öğrencileri, rakibine 3-0 mağlup oldu. Belçika karşısında, hem hücumda hem ise savunmada vasatı aşamadılar. Akhmat Grozny’de forma giyen Andrey Semenov, yaptığı kritik hatalar ile maça damgasını vurdu. Kötü bir performans gösteren Semenov, alınan mağlubiyette kilit bir rol oynadı. EURO 2020 B Grubu ikinci maçında Finlandiya ile karşılaşacak olan Rusya, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Belçika karşısında hücumda etkili kalan Dzyuba’ya bu kez çok iş düşüyor. Rusya’da maç öncesinde, Daler Kuzyaev’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Finlandiya – Rusya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Krestovskiy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rusya’da Daler Kuzyaev’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Finlandiya'nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muthtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki

Rusya'nın ilk 11’i Belli mi?

Rusya’nın muthtemel kadrosu: Anton Shunin, Andrey Mario Fernandes, Andrey Semenov, Georgi Dzgikiya, Magomed Ozdoev, Dmitri Barinov, Roman Zobnin, Aleksandr Golovin, Denis Cheryshev, Aleksey Miranchuk, Artem Dzyuba

İddaa Tahmini

Rusya, maçın favorisi ama Finlandiya, savunma ağırlık oynayan bir takım. Danimarka karşısında şanslı bir galibiyet aldılar. Bu kez Rusya karşısında kolay bir maç olmayacak. Ben az gollü bir maç bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.48

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rusya, tek golle 3 puanı aldı. Finlandiya’yı 1-0 mağlup etmeyi başardılar.