Belçika – İtalya İddaa Tahmini 02.07.2021

EURO 2020‘de Çeyrek Final heyecanı 2 Temmuz Cuma günü başlarken, günü son maçında turnuvanın iki favorisi, Belçika ile İtalya karşı karşıya gelecek. TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Allianz Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Belçika galibiyetine 10.00, beraberliğe 10.00, İtalya galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.39, 2.5 Alt 1.61 olarak verilmiş.

Belçika Kazanarak Devam Ediyor

Belçika Milli takımı EURO 2020’de harika bir performans ortaya koyarken, şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan ekipte, Kevin de Bruyne ve Eden Hazard’ın sakatlıkları şok etkisi yarattı. İki yıldızın durumları maç saatinde belli olacak. EURO 2020 B Gurubu’nda, Danimarka, Finlandiya ve Rusya engellerini galibiyetle aşmayı başaran Belçika, elemelerden itibaren Avrupa Şampiyonası kapsamında çıktığı bütün maçları kazandı. Son 16 Turu’nda son şampiyon Portekiz ile karşı karşıya gelen Roberto Martinez’in öğrencileri, Thorgan Hazard’ın enfes golüyle 1-0 galip tamamladı. Beklenilen aksine savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyan Belçika, EURO 2020 serüveninde en savunma ağırlıklı performansını sergilerken, Portekiz’den istediğini aldı. Lukaku kozunu guruplardan itibaren harika kullanan ev sahibi, yıldız golcüden 3 gol katkısı alırken, rakip savunmaları fazlasıyla yıprattı. Kevin de Bruyne’nin yokluğunda gurubun ilk haftası Rusya’yı mağlup etmeyi başaran Belçika, aynı başarıyı İtalya karşısında da gösterecek güçte.

İtalya Avusturya’dan İstediğini Aldı

EURO 2020’nin favorilerinden İtalya Milli takımı, Son 16 Turu’nda Avusturya ile karşılaşırken, normal süresi 0-0’lık beraberlikle sonuçlanan mücadeleyi, uzatma dakikalarında Chiesa ve Pessina’nın golleriyle 2-1 galip tamamladı. Maç boyunca hücum hattından istediği verimi almayı başaramayan Roberto Mancini’nin öğrencileri akan oyunda iyi savunma performansı sergilerken, duran toplarda ise önemli zafiyetler yaşadı. EURO 2020 A Gurubu’nda, Türkiye, Galler ve İsviçre’yi 3 maçta da mağlup etmeyi başaran İtalya, guruplara hücum hattındaki etkisiyle damga vururken, son maçta skor üretmekte zorlandı. Oyuna sonradan giren isimlerle skoru lehine çeviren ekip, kadro derinliğini iyi kullandı. Oyun kalitesi son maçta düşse de, İtalya kazanma alışkanlığını sürdürdü. 11 maçtır kalesinde gole izin vermeyen, Avusturya maçının normal süresini ise gol yemeden tamamlayan İtalya, Çeyrek Final Turu’nda, EURO 2020’nin en güçlü hücum hattına sahip Belçika karşısına çıkacak.

Maç Bilgileri

Belçika – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Belçika’da Mignolet, Chadli ve Castagne sakat. Kevin de Bruyne ve Eden Hazard’ın durumu ise maç saatinde belli olacak. İtalya’da ise Florenzi sakat.

Belçika’nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dedryck Boyata, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Axel Witsel, Youri Tielemans, Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Dries Mertens, Romelu Lukaku.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Leonardo Spinazzola, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Domenico Berardi, Lorenzo İnsigne, Ciro İmmobile.

EURO 2020’de harika performanslar sergileyen ve galibiyetten vazgeçmeyen Belçika ile İtalya’nın, bu zorlu maçta daha temkinli bir futbol sergileyeceğini ve ilk yarıyı beraberlikle tamamlayacağını düşünüyorum. Ayrıca maçı İtalya kazanacaktır.

İddaa Oranı: Ms2, Oran 2.19

Bets10 Oranı: Ms2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barella ve Insıgne’nin golleri İtalya’yı galibiyete taşıdı. Favoriler arasında yer alan Belçika karşısında harika bir oyun sergileyen İtalya, 90 dakikalık performansıyla galibiyete göz kırptı.