Chapecoense Santos Bahis Tahmini 02.08.2021

Breziya Serie A’da son sırada yer alan Chapecoense evinde, Santos ile karşılaşacak. Mücadele saat 00.15’te başlayacak ve Bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Chapecoense ve Santos arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chapecoense kazanır 3.25, beraberlik 3.25, Santos kazanır ise 2.25 olarak açıklanmış.

Chapecoense 6 Maçtır Kaybediyor

Chapecoense’de kötü gidişat devam ediyor. Brezilya Serie A’da geçtiğimiz hafta Juventude deplasmanına konuk olan Chapecoense, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Brezilya Serie A’da 13 hafta geride kaldı ve Chapecoense’nin henüz galibiyeti bulunmuyor. 4 beraberlik alarak 4 puan toplayan Marquinhos Santos’un öğrencileri, ligin dibine demir atmış durumda. Üst üste 6 maçtır kaybeden Chapecoense’nin bu hafta Santos karşısında da puan alması beklenmiyor.

Santos Düşüşte

Santos, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Goianiense’ye 1-0 mağlup oldular. Brezilya Serie A’da son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Cuca’nın öğrencileri, 13. Sıraya kadar geriledi. Son 5 maçta ise sadece Atletico Paranaense karşısında kazanabilmişlerdi. Bu hafta son sıradaki Chapecoense ile karşılaşacaklar ve Santos, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Santos’ta Sandry ve Jobson’un sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Chapecoense – Santos Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 00.15’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ricardo Marques Ribeiro. Mücadele Arena Conda Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Corinthians’ta Leo Natel ve Puan Oliveira’nın sakatlıkları bulunuyor.

Chapecoense'nin ilk 11’i Belli mi?

Chapecoense’nin muhtemel kadrosu: Joao Paulo Sovinski, Derlan, Ezequiel, Matheus, Felipe Santana, Kaio Nunes, Anderson Leite, Lima, Ravanelli, Anselmo Ramoın, Fernando

Santos'un ilk 11’i Belli mi?

Santos’un muhtemel kadrosu: Joao Paulo, Luiz Felipe, Felipe, Madron Ferreira, Carlos Sanchez, Marcos Guiherme, Jean Mota, Kaio Jorge, Marinho, Camacho Aguiar, Kaiky

İddaa Tahmini

Santos, maçın favorisi. Son sıradaki Chapecoense ile karşılaşacak. Son 3 maçtan galibiyet çıkartamadılar ama Chapecoense, son 6 maçtır kaybediyor. Chapecoense deplasmanında Santos, kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.95

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chapecoense’de galibiyet hasreti devam etti. İç sahada konuk ettikleri Santos’a 1-0 kaybettiler.