Günün İddaa Kuponu 01.09.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Türkiye – Karadağ: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; Türkiye, Dünya Kupası 2022 Grup Elemelerine iyi bir giriş yapmıştı. Grubun ilk maçında Hollanda ile karşılaşan Türkiye, rakibini 4-2 ile geçti. Grubun 2. Maçında ise Norveç’i deplasmanda 3-0 mağlup ettiler. İlk 2 maçta önemli sonuçlar alan Türkiye, grupta oynadığı son maçta ise Letonya ile 3-3 berabere kaldı. 3-1 öne geçseler de, arka arkaya gelen gollerle 1 puana razı oldular. EURO 2020’de ise sınıfta kalan Türkiye, gösterdiği performans ile büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Karadağ, grubun dikkat çeken takımlarından biri. Grupta oynadıkları 3 maçta 6 puan topladılar. Letonya’yı deplasmanda 2-1 ile geçen Karadağ, Cebelitarık karşısında ise 4-1 kazanmıştı. Grupta oynadıkları son maçta Norveç’e iç sahada 1-0 kaybeden Karadağ, grupta ilk mağlubiyetini yaşadı. Grubun 4. Maçında lider Türkiye’ye konuk olacaklar. Türkiye deplasmanında zor bir 90 dakikaya çıkacak olan Karadağ’da önemli bir eksik bulunmuyor. Türkiye’den galibiyet bekliyorum. EURO 2020’de gösterilen kötü performansın izlerini, Karadağ karşısında sona erdirip kazanırlar.

Norveç – Hollanda: MS 2, 1.52 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Norveç, grubun güçlü takımlarından biri. Hollanda ve Türkiye ile beraber, ilk 2 yarışı içinde yer alıyorlar. Grubun ilk maçında Cebelitarık’ı 3-0 ile geçen Norveç, diğer galibiyetini ise Karadağ deplasmanında almıştı. Grupta tek mağlubiyetini Türkiye karşısında alan Stale Solbakken’in öğrencileri, topladığı 6 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Lider Türkiye ile aralarında 1 puanlık fark ar. Grubun 4. Maçında Hollanda’yı konuk edecek Norveç’i zor bir 90 dakika bekliyor. Hollanda, grubun en güçlü takımlarından biri olarak gösteriliyor. Lider Türkiye’nin 1 puan gerisinde 2. Sırada bulunuyorlar. Grupta tek mağlubiyetini Türkiye karşısında alan Portakallar, Letonya’yı 2-0 ile geçmeyi başarmıştı. Grupta oynadıkları son maçta ise Cebelitarık’ı 7-0 mağlup ettiler. Son 2 maçında 9 gol atan ve gol yemeyen Hollanda, EURO 2020’de ise iyi bir performans göstermiş ve gruptan çıkmıştı. Son 16 turunda ise Çekya’ya elenerek, EURO 2020’ye veda ettiler. Hollanda, maçın favorisi. Norveç karşısında kazanarak, liderlik şanslarını devam ettirmek istiyorlar. Norveç deplasmanında kazanmalarını bekliyorum.

Letonya – Cebelitarık: H1, 1.64 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Letonya, Dünya Kupası 2020 Elemeleri G Grubunun zayıf takımlarından biri diyebiliriz. Grubun ilk maçında Karadağ’a 2-1, grubun 2. Maçında ise Hollanda’ya 2-0 kaybettiler. İlk 2 maçtan puan çıkartamayan Dainis Kazakevics’in ekibi, grupta oynadığı son maçta Türkiye’den puan almayı başardı. Türkiye deplasmanında 3-3 berabere kaldılar ve grupta ilk puanını aldılar. Grubun 4. Maçında Cebelitarık ile karşılaşacak olan Letonya, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Cebelitarık, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. İlk 3 maçta henüz puan almayı başaramadılar. Yüksek ihtimalle de grubu, son sırada tamamları bekleniyor. Grubun ilk maçında Norveç’e 3-0 kaybeden Cebelitarık, grubun 2. Maçında ise Karadağ’a 4-1 mağlup olmuştu. Mart ayında oynadıkları son maçta ise Hollanda’ya 7-0 kaybettiler. 3 maçta 14 gol yiyen Cebelitarık, elemelerin en fazla gol yiyen takımlarından biri. Letonya, rakibine oranla daha iyi bir takım. Cebelitarık’ın puan alması sürpriz olur. Letonya’dan en az 2 farklı galibiyet bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.34

Bets10 Bahis Oranı: 4.88