Gürcistan Kosova İddaa Tahmini 02.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri B Grubu 4. Maçında Gürcistan iç sahada, Kosova’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Gürcistan ve Kosova arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gürcistan kazanır 2.40, beraberlik 3.10, Kosova kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Gürcistan’ın 1 Puanı Var

Gürcistan, ilk 3 maçta çok etkisiz bir performans gösterdi. Grubun ilk maçında İsveç’e 1-0 kaybeden Gürcistan, grubun 2. Maçında ise İspanya’ya 2-1 mağlup oldu. İspanya karşısında 1-0 öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Mart ayında oynadıkları son maçta ise Yunanistan deplasmanında 1-1 berabere kalan Gürcistan, grupta ilk kez puan almayı başardı. 3 maç sonunda 1 puan toplayan Willy Sagnol’un ekibi, 4. Sırada yer alıyor.

Kosova Son Sırada

Kosova’da grubun vasat takımlarından biri. Grubun ilk maçında İsveç’e iç sahada 3-0 kaybeden Kosova, grubun 2. Maçında ise İspanya’ya 3-1 kaybettiler. Gürcistan’a nazaran 1 maçı eksik olan Kosova, grupta puansız olarak son sırada yer alıyor. İlk 2 maçta güçlü takımlarla karşılaştılar ve puan almayı başaramadılar. Kalesinde 6 gol gören Kosova, B Grubunun en fazla gol yiyen takımı konumunda.

Maç Bilgileri

Gürcistan – Kosova Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ullevaal Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Loria, Kakabadze, Kashia, Grigalava, Kankava, Qazaishvili, Shengelia, Kiteishvili, Davitashvili, Khotcholava, Kvilitaia

Kosova'nın ilk 11’i Belli mi?

Kosova’nın muhtemel kadrosu: Arianet Muric, Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli, Dresevic, Hadergjonaj, Celina, Berisha, Rashica, Nuhiu

İddaa Tahmini

Gürcistan’ın grupta 1 puanı var. Puansız Kosova ile karşılaşacaklar ve maçın favorisiler. İç sahada Kosova’yı mağlup ederek, grupta ilk galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.05

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kosova, grupta ilk galibiyetini aldı. Gürcistan’ı deplasmanda 1-0 ile geçtiler.