İsveç İspanya İddaa Tahmini 02.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri B Grubunun önemli maçlarından biri. İsveç evinde, lider İspanya’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

İsveç ile İspanya arasında dev bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi İsveç galibiyetine 4.75, beraberliğe 3.75, konuk ekip İspanya galibiyetine 1.78 oran belirlenmiş durumda.

İsveç 2’de 2 Yaptı

İsveç, EURO 2020’de iyi bir performans göstermişti. E Grubunda İspanya ile beraber ilk 2 sırada çıkmayı başardılar. 2022 Dünya Kupası Eleme grubunda da aynı gruba düşen İsveç, grupta oynadığı ilk 2 maçta 6 puan topladı ve 2. Sıraya yerleşti. Bugün ise İspanya’yı konuk edecekler. İlk maçta Gürcistan’ı 1-0, ikinci maçta ise Kosova’yı 3-0 ile geçen Janne Andersson’un ekibi, henüz gol yemedi. İspanya ile karşılaşacak İsveç’te önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

İspanya Lider Konumda

İspanya, B grubunun en güçlü takımı. İlk 3 maçta 7 puan topladılar ve lider konumda yer alıyorlar. EURO 2020’de aynı grupta yer aldıkları İsveç ile bu kez, Avrupa Elemeleri B Grubunda karşı karşıya gelecekler. Grubun ilk maçında Yunanistan ile 1-1 berabere kalan İspanya, Gürcistan’ı 2-1 ile geçerken, Kosova karşısında da 3-1 kazanmıştı. İlk 3 maçta 7 puan toplayan Luis Enrique’nin ekibi, 3 karşılaşmada da kalesini gole kapatamadı.

Maç Bilgileri

İsveç – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 21.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Marcus Danielsson, Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Ludwig Augustinsson, Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg, Albin Ekdal, Alexander Isak, Marcus Berg

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Laporte, Jordi Alba, Luis Gaya, Pau Torres, Busquets, Thiago Alcantara, Dani Olmo, Rodri, Ferran Tores, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

İspanya, grupta oynadığı 3 karşılaşmada da gol yedi. Grubun en güçlü 2 takımı karşı karşıya gelecek. Gollü bir maç olur. Her iki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İsveç, sürpriz bir galibiyet aldı. İspanya’yı 2-1 ile geçtiler ve grupta liderliğe yükseldiler.