İsviçre – İtalya İddaa Tahmini 05.09.2021

İtalya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu kapsamında, İsviçre deplasmanına konuk oluyor. 5 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak karşılaşma, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İsviçre galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.40, İtalya galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.35, beraberliğe 2.95, konuk ekibe ise 1.75 oran veriyor.

İsviçre’de Murat Yakın Dönemi Başlıyor

İsviçre Milli takımı teknik adam değişikliği yaşadı. EURO 2020’de gruplardan çıktıktan sonra son Dünya Kupası’nın sahibi Fransa’yı elemeyi başaran ve Çeyrek Finalist olarak takdir toplayan ev sahibinde, başarılı teknik adam Vladamir Petkovic takımdan ayrılırken, yeni teknik adam ise Murat Yakın oldu. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda Petkovic ile ilk 2 maçtan galip ayrılmayı başaran İsviçre, yeni hocası Murat Yakın ile galibiyetlerine devam etmek istiyor. Lider İtalya karşısında sürpriz arayacak olan ev sahibi, iki kulvarda da kolay lokma olmadığını ispatladı.

İtalya İlk Puan Kaybını Yaşadı

İtalya Milli takımı evinde ağırladığı Bulgaristan ile 1-1 berabere kalırken, yenilmezlik serisini tam 35 maça çıkarttı. Bu seriyle birlikte EURO 2020 şampiyonluğu yaşayan ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’na dönen İtalya, grupta 3 maçlık galibiyet serisini sürdürmeyi başaramasa da, beraberlikle birlikte liderliğini korudu. Roberto Mancini önderliğinde 3’lü savunma kurgusuyla uzun süredir mücadele eden ve hem savunma hem de hücum performansıyla harikalar yaratan İtalya, üstün oynadığı Bulgaristan karşısında galibiyet hedefine ulaşamasa da, futbol olarak güven vermeye devam etti.

Maç Bilgileri

İsviçre – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint Jakob-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İsviçre'nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yan Sommer, Kevin Mbabu, Fabian Schar Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriquez, Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Remo Freuler Breel Embolo, Haris Seferovic.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Emerson, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Domenico Berardi, Lorenzo İnsigne, Ciro İmmobile.

EURO 2020 şampiyonu İtalya, gruplara puan kaybıyla dönse de, Mancini yönetiminde çabuk toparlanacak ve en yakın rakibi İsviçre karşısında 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: EURO 2020’den zaferle dönen İtalya, puan kayıplarına İsviçre deplasmanında devam etti ve en yakın rakibin karşısında 1 puanla yetindi.