Hollanda Türkiye İddaa Tahmini 07.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 6. Maçında Hollanda evinde, lider Türkiye’yi ağırlayacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını ve TRT 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Hollanda ve Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Hollanda kazanır 1.33, beraberlik 5.50, Türkiye kazanır ise 9.00 olarak açıklanmış.

Hollanda Liderlik Peşinde

Hollanda, grupta 2. Sırada yer alıyor. 3 gün önce iç sahada konuk ettikleri Karadağ’ı 4-0 mağlup etmeyi başardılar. Depay önderliğinde 3 puanı alan Hollanda, grupta 3. Galibiyetini almış oldu. Puanını 10 yapan Portakallar, lider Türkiye’nin ardından 2. Sırada yer alıyor. Grupta tek yenilgisini Türkiye karşısında alan Hollanda, bu hafta Türkiye ile karşılaşacak. Türkiye karşısında kazanmaları halinde, grubun yeni lideri olacaklar. Türkiye’yi konuk edecek Hollanda’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Türkiye’den 3 Gollü Galibiyet

Türkiye, 3 gün önce aldığı galibiyet ile moral buldu. Cebelitarık deplasmanında 3-0 kazanmayı başaran Şenol Güneş’in ekibi, grupta liderliğini sürdürüyor. 5 maç sonunda 11 puan toplayan ve henüz mağlubiyet yaşamayan Türkiye, bu hafta Hollanda deplasmanına konuk olacak. Grup liderliği açısından, Hollanda karşısında alınacak 1 puanın bile önemi büyük. İlk maçta Hollanda’yı 3-0 mağlup etmeyi başaran Türkiye, yine sürpriz peşinde olacak. Maç öncesinde Türkiye’de Ozan Tufan’ın forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Hollanda – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Türkiye’de Ozan Tufan’ın forma giymesi beklenmiyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Martin Stekelenburg, Denzel Dumfries, Daley Blind, Nathan Ake, Van Aanholt, Jurrien Maduro, Wijnaldum, Martin De Roon, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Wout Weghorst

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Okay Yokuşlu, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Halil Dervişoğlu, Burak Yılmaz

İddaa Tahmini

Hollanda’dan galibiyet beklentim var. Türkiye, oyun anlamında son dönemde düşüşte. Hollanda, bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılır ve grupta liderliğe yükselir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.21

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.33

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye. çok etkisiz bir 90 dakika çıkardı. Hollanda deplasmanında 6-1 kaybettiler ve liderliği Hollanda’ya kaptırdılar.