Fransa – Finlandiya İddaa Tahmini 07.09.2021

İddaa fikstüründe 7 Eylül Salı akşamı yer alan 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu mücadelesinde, Fransa ile Finlandiya karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 21:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bet10, Fransa galibiyetine 1.17, beraberliğe 8.00, Finlandiya galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.20 olarak verilmiş.

Fransa Beraberliklerle Yetindi

Fransa Milli takımı son Dünya Kupası şampiyonu olarak 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda mücadele ederken, ilk 5 haftadan 2 galibiyet, 3 beraberlikle namağlup çıkmayı başardı. EURO 2020’den istediğini alamayan ve favori olarak boy gösterdiği turnuvaya Son 16 Turu’nda veda eden Didier Deschamps’ın öğrencileri, EURO 2020 dönüşü D Grubu’nda üst üste beraberlikler aldı. Bosna Hersek ve Ukrayna karşısında 1-1’lik beraberliklere razı gelen Fransa, Mbappe, Griezmann ve Karim Benzema gibi yıldızlarına rağmen, 2018 Dünya Kupası’da sergilediği etkili hücum performansından, 2022 Elemelerinde çok uzakta kaldı. Bireysel yeteneklerle 5 maçta da gol bulan ev sahibi, hücum organizasyonlarında bir türlü etkili olamadı. Yıldızlarıyla yenilmezlik serisini sürdüren Fransa’da hedef galibiyet.

Sürprizlerin Takımı Finlandiya

Finlandiya Milli takımı, EURO 2020 biletiyle büyük bir sürprize imza atarken, sürprizlerine bir yenisini daha 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda imza attı ve ilk 3 haftadan namağlup çıkmayı başararak, lider Fransa’nın en yakın takipçisi oldu. İlk 2 hafta Bosna Hersek ve Ukrayna ile berabere kalan konuk ekip, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Kazakistan karşısında ise Joel Pohjanpalo’nun golüyle 3 puana uzandı. Şuana kadar çıktığı bütün maçlarda rakip fileleri havalandırmayı başaran, diğer 3 rakibinden 2 maç eksiği olmasına rağmen 2. Sırada yer alan Finlandiya, Markku Kanerva yönetiminde yükselen bir performans grafiğine sahip.

Maç Bilgileri

Fransa – Finlandiya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Deniz Aytekin. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa’nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Giroud, Mbappe.

Finlandiya’nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki.

Fransa üst üste puan kayıpları yaşarken, yoluna hala namağlup devam ediyor. Kupanın son sahibi D Grubu’nda karşılaşacağı Finlandiya engelini farklı galibiyetle aşarak, toparlanacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Antoine Griezmann attı, Fransa Milli takımı Finlandiya karşısında farklı galibiyete uzandı. Ev sahibi bu haftaki performansıyla bizleri yanıltmadı.