Kosova İspanya İddaa Tahmini 08.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri B Grubu 6. Maçında lider İspanya deplasmanda, Kosova ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Kosova ve İspanya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kosova kazanır 17.00, beraberlik 6.00, İspanya kazanır ise 1.22 olarak açıklanmış.

Kosova’da Yüzler Gülüyor

Kosova’da yüzler gülüyor. Grubun ilk 2 maçından puan çıkartamayan Kosova, Gürcistan deplasmanında 1-0 kazanarak, grupta ilk galibiyetini elde etmişti. Gürcistan deplasmanında sürpriz bir galibiyet alan Bernard Challandes’in öğrencileri, grupta oynadığı son maçta ise Yunanistan ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 geriye düştükleri maçta, Vedat Muriqi’nin uzatma dakikalarında attığı golle 1 puanı kurtaran Kosova, grupta 3. Sıraya yükseldi.

İspanya’dan Farklı Galibiyet

İspanya, 3 gün önce karşılaştığı Gürcistan karşısında rahat ve farklı bir galibiyet aldı. İç sahada Gürcistan’ı 4-0 ile geçtiler. Bir önceki karşılaşmada ise İsveç’e deplasmanda 2-1 kaybetmişlerdi. Grup liderliği açısından, İsveç karşısında alınan mağlubiyet, moralleri bozdu. Gürcistan galibiyet ile tekrardan liderliğe yükselen İspanya, maç fazlasıyla İsveç’in 1 puan önünde. Bu hafta Kosova ile karşılaşacak İspanya’dan galibiyet bekliyorum.

Maç Bilgileri

Kosova – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wörthersee Stadı’nda oynanacak

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kosova'nın ilk 11’i Belli mi?

Kosova’nın muhtemel kadrosu: Arianet Muric, Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli, Dresevic, Hadergjonaj, Celina, Berisha, Rashica, Vedat Muriqi

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Laporte, Jordi Alba, Luis Gaya, Pau Torres, Busquets, Thiago Alcantara, Dani Olmo, Rodri, Ferran Tores, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

İspanya, maçın net favorisi. Kosova deplasmanında farklı kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.50

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, 3 puanı 2 golle aldı. Konuk oldukları Kosova deplasmanından. 2-0’lık galibiyet ile döndüler.