Arsenal Norwich City İddaa Tahmini 11.09.2021

İngiltere Premier Lig’te sezona puansız başlayan Arsenal iç sahada, Norwich City ile karşılaşacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Arsenal Norwich City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Arsenal kazanır 1.53, beraberlik 4.60, Norwich City kazanır ise 6.10 olarak açıklanmış. 

Arsenal’ın Puanı Yok

Arsenal, yeni sezona kötü bir giriş yaptı. Premier Lig’in ilk haftasında Brentford’a 2-0 kaybetmişlerdi. Bu mağlubiyetin ardından Chelsea’ye 2-0 kaybeden Londra ekibi, Manchester City karşısında da farklı bir mağlubiyet yaşadı ve Etihad’ta 5-0 kaybetti. İlk 3 maçtan puan çıkartamayan Arsenal’ın Premier Lig’te bu sezon golü dahi bulunmuyor. Bu hafta Norwich City karşısında kazanarak, Premier Lig’te ilk galibiyetini almak istiyorlar. Maç öncesinde Arsenal’da Granit Xhaka’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Norwich City Düşme Hattında

Norwich City, tıpkı Arsenal gibi henüz puan almayı başaramadı. Premier Lig’te ilk 3 haftada üst üste mağlubiyetler yaşadılar. Milli maç arasından önceki hafta Leicester City ile karşılaşan Norwich City, rakibine 2-1 mağlup oldu. 2-1 geriye düştükten sonra pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Rashica ve Sargent ile kaçan fırsatlar vardı. İlk 3 maçtan puan çıkartamayan Norwich City, ilk 3 hafta sonunda Premier Lig’te düşme hattında yer alıyor.

Maç Bilgileri

Arsenal – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Granit Xhaka’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Gabriel Martinelli

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Grant Hanley, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Milot Rashica, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

Arsenal’ın reaksiyon göstermesi şart. Son zamanların en kötü sezon başlangıcına imza attılar. Norwich City’i mağlup ederek, ilk galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, galibiyeti hatırladı. Emirates’te konuk ettikleri Norwich Cty’i tek golle 1-0 mağlup ettiler. Bu galibiyet, Arsenal’ın Premier Lig’teki ilk galibiyeti oldu.