Brentford Brighton İddaa Tahmini 11.09.2021

İngiltere Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Brentford iç sahada, Brighton ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Brentford ile Brighton arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Brentford galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.20, konuk ekip Brighton galibiyetine 2.80 oran belirlenmiş durumda.

Brentford İyi Başladı

Brentford’un bu sezon Premier Lig’te mağlubiyeti bulunmuyor. İlk 3 haftada mağlubiyet yaşamadılar ve 5 puan toplamayı başardılar. Arsenal karşısında kazanan Thomas Frank’ın ekibi, Crystal Palace ve Aston Villa ile de berabere kaldı. Milli maç arasından önceki hafta Villa Park’ta Aston Villa ile karşılaşan Brentford, bu maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk 3 maçta 5 puan topladılar ve sadece 1 gol yediler. Premier Lig’in yeni takımı olmalarına rağmen bu başlangıç, Brentford adına son derece iyi diyebiliriz.

Brighton Evinde Kaybetti

Brighton, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. AMEX’te konuk ettikleri Everton’a 2-0 kaybettiler. Premier Lig’te ilk 2 haftada üst üste galibiyetler alan Graham Potter’ın ekibi, Everton karşısında çok fazla etkili olamadı. İlk 3 maçta 6 puan toplayan Brighton, bu hafta ligin yeni takımı Brentford’a konuk olacak. Maç öncesinde Brighton’da Alexis Mac Allister’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Brentford – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Alexis Mac Allister’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Sergi Canos, Mathias Jensen, Bryan Mbeumo, Tarique Fosu, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Ivan Toney

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Mat Ryan, Joel Veltman, Ben White, Adam Webster, Dan Burn, Bissouma, Aaron Connoly, Adam Lallana, Dale Stephens, Trossard, Nel Maupay

İddaa Tahmini

Brentford, hücum hattında üretken bir takım. Brighton’ı bu hafta zorlayacaklarını düşünüyorum. Thoams Frank’ın öğrencileri, iç sahada kaybetmez.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.29

Bets10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.44

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, sezonun ilk yenilgisini yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Brighton’a 1-0 kaybettiler.