Kayserispor Kasımpaşa İddaa Tahmini 11.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te heyecan devam ediyor. Kayserispor evinde, Kasımpaşa ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Kayserispor ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kayserispor galibiyetinin 2.72, beraberlik tercihinin 3.45, Kasımpaşa galibiyetinin ise 2.82 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kayserispor 3 Puan Peşinde

Kayserispor, milli maç arasından önceki hafta Başakşehir deplasmanına konuk olmuştu. Maçın başında Mame Thiam’ın attığı tek golle 1-0 kazandılar ve bu sezon Süper Lig’te ilk kez galibiyet sevinci yaşadılar. Hikmet Karaman ile çıktığı 2 maçta 4 puan toplayan Kayserispor, bu hafta iç sahada, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Gavranovic ve Thiam ile hücum hattını güçlendiren Kayserispor, Kasımpaşa karşısında 3 puan hedefliyor.

Kasımpaşa 3 Maçtır Kaybetmiyor

Kasımpaşa’nın bu sezon Süper Lig’te mağlubiyeti bulunmuyor. İlk 3 haftada 2 beraberlik ve 1 galibiyet alan Kasımpaşa, topladığı 5 puan ile 8. Sıraya yerleşti. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Galatasaray’ı konuk eden Kasımpaşa, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Cihat Arslan yönetiminde çıktıkları 2 maçta ise 4 puan topladılar. Bu hafta Kayserispor’a konuk olacak Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Kayserispor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Kvrzic, Kolovetsios, Uğur Demirok, Lionel Carole, Attamah, Avramovski, Miguel Cardoso, Harrison Manzala , Karlo Muhar, Mario Gavranovic

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Valentin Eysseric, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

İddaa Tahmini

Kayserispor, son 2 maçta 4 puan topladı. Hikmet Karaman’ın göreve gelişliyle olumlu sinyaller veriyorlar. Kasımpaşa’da hücumda üretken bir takım. Bu sezon 3 maçta 5 gol buldular. Karşılıklı gollerin atılacağı bir maç bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR , Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, kötü bir maç çıkarttı. Kayserispor deplasmanında 2-0 kaybettiler. Gol var tercihimiz ise kaybetti.