Leicester City Manchester City İddaa Tahmini 11.09.2021

İngiltere Premier Lig’te 4. Hafta maçında, Leicester City ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından izlenebilecek.

Leicester City ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Leicester City galibiyetine 5.80, beraberlik tercihine 4.35, Manchester City galibiyetine ise 1.58 verildiğini görüyoruz.

Leicester City’den 3 Puan

Leicester City, yeni sezona iyi bir giriş yaptı diyebiliriz. Premier Lig’te ilk 3 haftada 2 galibiyet aldılar ve 6 puan topladılar. Tek mağlubiyetini West Ham deplasmanında alan Brendan Rodgers’ın öğrencileri, Wolverhampton’ı 1-0 ve Norwich City’i ise 2-1 ile geçmişti. Milli maç arasından önceki hafta Carrow Road’ta Norwich City’i 2-1 mağlup ettiler. Albrighton’ın golüyle 3 puanı alan Leicester City, bu hafta Manchester City ile karşılaşacak. Maç öncesinde Ricardo Perreira’nın sakatlığı bulunuyor.

Manchester City’den 5 Gollü Galibiyet

Manchester City, sezon başında Community Shieldt finalinde Leicester City’e 1-0 kaybetmişti. Bu kez Leicester City ile Premier Lig’te karşı karşıya gelecekler. Sezonun ilk haftasında Tottenham’a 1-0 kaybeden Guardiola’nın öğrencileri, beklenmedik bir mağlubiyet yaşamadı. Premier Lig’in 2. Haftasında ise Norwich City’i 5 golle geçtiler. Milli maç arasından önceki hafta ise Etihad’ta bu kez Arsenal’ı konuk eden Manchester City, bu karşılaşmadan da 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Kaçan pozisyonlar golle sonuçlansa, çok daha farklı bir galibiyet alabilirlerdi. Maç öncesinde Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Leicester City – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Ricardo Perreira’nın sakatlığı bulunuyor. Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı bulunuyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodrigo, Ferran Torres, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Benim önceliğim gollere yönelmek. Her iki takımda skor üretmekte sorun yaşamıyor. Gollü bir maç olur. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, 3 puanı tek golle aldı. Bernardo Silva’nın golüyle, Leicester City’i 1-0 mağlup ettiler.