Levante Rayo Vallecano İddaa Tahmini 11.09.2021

İspanya La Liga’da Cumartesi günü 2 maç var. Rayo Vallecano deplasmanda, Levante’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Levante ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Levante kazanır 2.12, beraberlik 3.50, Rayo Vallecano kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

Levante’nin Galibiyeti Yok

Levante, sezonun ilk haftasında Cadiz deplasmanına konuk olmuş ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. 2. Hafta ise iç sahada Real Madrid’i konuk eden Levante, rakibi ile 3-3 berabere kaldı ve puan almayı başardı. İlk 2 haftada 2 puan toplayan Levante, milli maç arasından önceki hafta ise Anoeta’da konuk olduğu Real Sociedad’a 1-0 kaybetti. La Liga’da ilk mağlubiyetini yaşayan Paco Lopez’in öğrencileri, La Liga’da henüz galibiyet almayı başaramadı.

Rayo Vallecano Farklı Kazandı

Rayo Vallecano, milli maç arasında moralli girdi. La Liga’nın 3. Haftasında Granada’yı konuk ettiler ve sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Granada karşısında önemli bir 3 puan elde eden Andoni Sagarna’nın öğrencileri, bu sezon ilk galibiyetini almış oldu. Ligin ilk 2 haftasında Sevilla’ya 3-0, Real Sociedad’a ise 1-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta Levante’ye konuk olacak Rayo Vallecano, bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Levante – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de bu hafta Juan Cala ve Alex Fernandez’in sakatlıkları var.

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, sezonun ilk galibiyetini aldı ama deplasman maçlarında çok etkisizler. Sevilla ve Real Sociedad karşısında gol atamadan kaybettiler. Levante, favori taraf. İlk 3 haftada galibiyet alamadılar ama Rayo Vallecano’yu mağlup edeceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, yine puan almayı başardı. Levante deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.