Empoli – Venezia İddaa Tahmini 11.09.2021

İtalya Serie A Ligi‘nin yeni temsilcisi Empoli 3. hafta kapsamında, evinde ligin bir diğer yeni temsilcisi Venezia‘yı konuk edecek. 11 Eylül Cumartesi günü 16:00‘da sahne alacak maçı Bets10 sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Empoli galibiyetine 1.87, beraberliğe 3.75, Venezia galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda.

Empoli’den Sürpriz Galibiyet

Empoli, Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nin 2. Haftasına damgasını vurdu ve Juventus deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başardı. İlk 2 haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan ligin yeni temsilcisi, ilk maçta Lazio’ya 3-1 kaybetmesinin ardından, Aurelio Andreazzoli yönetiminde büyük bir sürprize imza attı. Gol umudu Mancuso sezona durgun başlasa da, takımına 2. Haftada 3 puanı getirmeyi başardı. Lige yeni yükselen ve transfer döneminin etkisiz takımları arasında yer alan Empoli, zayıf kadrosuyla sezona merhaba derken, Juventus karşısındaki iyi oyun planıyla, kolay lokma olmadığını ispatladı.

Venezia Sezona Kabus Gibi Başladı

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Venezia, Udinese deplasmanından da istediğini alamadı ve Milli araya Serie A Ligi’nin en formsuz takımı olarak girdi. Sezona 2-0’lık Napoli mağlubiyetiyle başlayan konuk ekip, 10 kişi kalan rakibine gol dahi atmayı başaramazken, Udinese karşısında ise 3-0 mağlup oldu ve gol hasretini 180 dakikaya çıkardı. Transfer döneminde Gianluca Busio, Tanner Tessmann, Arnór Sigurdsson, David Schnegg, Daan Heymans, Dor Peretz ve David Okereke’yi kadrosuna katan Venezia, Paolo Zanetti yönetiminde ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam ediyor. Geçen sezon Serie B Ligi’nde maç kaybetmediği Empoli karşısına çıkacak olan Venezia, kabusa deplasmanda son vermek istiyor.

Maç Bilgileri

Empoli – Venezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi A. Rapuano. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Empoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Romagnoli, Marchizza, Ismajli, Ricci, Bandinelli, Bajrami, Stojanovic, Haas, Cutrone, Mancuso.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Niki Maenpaa, Molinaro, Caldara, Ebuehi, Ceccaroni, Heymans, Fiordilino, Peretz, Di Mariano, Johnsen, Forte.

Juventus deplasmanından harika bir galibiyetle dönen Empoli, ilk 2 haftanın en zayıf halkası Venezia karşısında, galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Maça etkisiz başlayan ve kısa sürede 1-0 geriye düşen Empoli’ye Bajrami’nin golü yeterli olmadı ve ev sahibi haftayı mağlubiyetle kapattı.