Günün İddaa Kuponu (3) 11.09.2021

11 Eylül Cumartesi günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Athletic Bilbao – Mallorca: 2.5 ALT, 1.50 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Athletic Bilbao, bu sezon La Liga’da ilk galibiyetini almayı başardı. Milli maç arasından önceki hafta Balaidos’ta Celta Vigo’ya konuk olan Bask ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Athletic Bilbao’ya galibiyeti getiren gol, Inaki Williams’tan geldi. La Liga’da ilk 3 haftada 5 puan toplayan Marcelino’nun öğrencileri, sezona iyi bir giriş yaptı diyebiliriz. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Mallorca karşısında da maçın favorisiler. Mallorca, sezonun dikkat çeken takımlarından biri. La Liga’ya bu sezon yeni yükseldiler ama ilk 3 maçta 7 puan toplayarak, sezona iyi bir giriş yaptıklarını belirtelim. La Liga’nın ilk haftasında Real Betis ile 1-1 berabere kalan Mallorca, 2. Hafta Alaves’i deplasmanda 1-0 ile geçti. Milli maç arasından önceki hafta ise Espanyol’u Dani Rodriguez’in tek golüyle 1-0 mağlup ettiler. İlk 3 maçta 7 puan toplayan Luis Garcia’nın ekibi, bu 3 karşılaşmada ise sadece 1 gol yedi. İki takımında bu sezon La Liga’ya oynadığı tüm maçlarda 3 gol çıkmadı. Özellikle Mallorca, savunma anlayışını ön planda tutuyor. Athletic Bilbao’da hücum anlamında çok üretken değil. 3 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

Beşiktaş – Yeni Malatyaspor: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.41 (Bets10) ; Beşiktaş’ta moraller yerinde. Transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, son olarak Barcelona’dan Pjanic’i kadrosuna kattı. Süper Lig’in çok üstünde bir kadro kalitesi oluşturan Siyah Beyazlılar, bu sezon Süper Lig’te oynadığı ilk 3 haftada 7 puan topladı. Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük karşısında kazanan Beşikştaş, Gaziantep FK deplasmanında ise 2 puan bıraktı. 3 maçta kalesini gole kapatmayı başaran Beşiktaş, savunma anlamında da iyi işler çıkartıyor. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Salih Uçan kart cezalısı. Yeni Malatyaspor, son 2 haftada 6 puan toplayarak çıkışa geçmeyi başardı. Sezonun ilk maçında Trabzonspor’a farklı kaybettiler ama üst üste aldıkları galibiyetler ile moral buldular. Süper Lig’in 2. Haftasında Göztepe deplasmanında 1-0 kazanan Yeni Malatyaspor, iç sahada konuk ettiği Gaziantep FK karşısında da 2-0’lık skor ile 3 puanın sahibi oldu. Bu hafta Beşiktaş deplasmanında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in sakatlığı bulunuyor. Beşiktaş, bu sezon kalesini gole kapatmayı başardı. Süper Lig’te oynadıkları 3 maçta da gol yemediler. Yeni Malatyaspor karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

Chelsea – Aston Villa: 2.5 ÜST, 1.54 (iddaa) – 1.77 (Bets10) ; Chelsea’de moraller yerinde. Thomas Tuchel’in öğrencileri, ilk 3 maçta 7 puan topladı ve şampiyonluğun güçlü adaylarından bir olduğunu gösterdi. Premier Lig’in ilk haftasında Crystal Palace’ı 3-0 ile geçen Maviler, 2. Hafta ise Emirates’te Arsenal’ı 2-0 ile geçti. İlk 2 maçta 6 puan topladılar ve sezona iyi bir giriş yaptılar. Milli maç arasından önceki hafta ise Anfield’ta Liverpool ile 1-1 berabere kalan Chelsea, 7 puan topladı ve kendine 4. Sırada yer buldu. Bu hafta Aston Villa ile karşılaşacak olan Chelsea’nin kazanması bekleniyor. Chelsea’de bu hafta Reece James, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Aston Villa, milli maç arasından önceki haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta konuk ettikleri Brentford ile 1-1 berabere kaldılar. Yeni transfer Emi Buendia’nın golü, galibiyet için yeterli olmadı. Premier Lig’te bu sezon tek galibiyetini Newcastle United karşısıdna alan Dean Smith’in öğrencileri, topladığı 4 puan ile 11. Sırada yer alıyor. Hücum anlamında üretken olan Aston Villa, bu sezon Premier Lig’te oynadığı 3 karşılaşmada 5 gol kaydetti. Bu hafta Chelsea’ye konuk olacak Aston Villa’da Trezeguet’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Gollü bir ma beklentim var. Chelsea ve Aston Villa, hücumda üretken takımlar. Tercihimi 2.5 üstünden yana kullanacağım.

Toplam İddaa Oranı: 2.88

Bets10 Bahis Oranı: 3.94