Günün İddaa Kuponu (4) 11.09.2021

11 Eylül Cumartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Manchester United – Newcastle United: H1, 1.45 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Manchester United, transfer döneminde dikkatleri çekmeyi başardı. Özellikle Cristiano Ronaldo’nun tekrardan Manchester United’a dönmesi, tüm dünyada geniş yer buldu. Kadro kalitesi önemli derecede artan Manchester United, Premier Lig’te de yoluna devam ediyor. İlk 3 maçta 7 puan toplayan Solskjaer’in ekibi, milli maç arasından önceki hafta Wolverhampton deplasmanında 1-0 kazanmayı başarmıştı. Newcatle United’ın bu sezon Premier Lig’te henüz galibiyeti bulunmuyor. Premier Lig’te oynadıkları ilk 3 maçta 1 puan alabildiler. Milli maç arasından önceki hafta Southampton ile karşılaşan Newcastle United, rakibi ile 2-2 berabere kalmış ve sezonun ilk puanını almıştı. İlk 2 hafta ise West Ham’a 4-2, Aston Villa’ya ise 2-0 mağlup oldular. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak Newcastle United’ta Martin Dubravka’nın sakatlığı bulunuyor. Manchester United, ilk 3 maçta 7 puan topladı. Old Trafford’ta Newcastle United karşısında da rahat bir galibiyet elde ederler.

Arsenal – Norwich City: MS 1, 1.38 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Arsenal, yeni sezona kötü bir giriş yaptı. Premier Lig’in ilk haftasında Brentford’a 2-0 kaybetmişlerdi. Bu mağlubiyetin ardından Chelsea’ye 2-0 kaybeden Londra ekibi, Manchester City karşısında da farklı bir mağlubiyet yaşadı ve Etihad’ta 5-0 kaybetti. İlk 3 maçtan puan çıkartamayan Arsenal’ın Premier Lig’te bu sezon golü dahi bulunmuyor. Bu hafta Norwich City karşısında kazanarak, Premier Lig’te ilk galibiyetini almak istiyorlar. Maç öncesinde Arsenal’da Granit Xhaka’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Norwich City, tıpkı Arsenal gibi henüz puan almayı başaramadı. Premier Lig’te ilk 3 haftada üst üste mağlubiyetler yaşadılar. Milli maç arasından önceki hafta Leicester City ile karşılaşan Norwich City, rakibine 2-1 mağlup oldu. 2-1 geriye düştükten sonra pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Rashica ve Sargent ile kaçan fırsatlar vardı. İlk 3 maçtan puan çıkartamayan Norwich City, ilk 3 hafta sonunda Premier Lig’te düşme hattında yer alıyor. Arsenal’ın reaksiyon göstermesi şart. Son zamanların en kötü sezon başlangıcına imza attılar. Norwich City’i mağlup ederek, ilk galibiyetini alırlar.

Southampton – West Ham: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.59 (Bets10) ; Southampton, Premier Lig’te ilk galibiyetini arıyor. Ligin ilk haftasında Goodison Park’ta Everton’a konuk olan Southampton, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu mağlubiyetin ardından ise Manchester United ile 1-1, Newcastle United ile de 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’te ilk 3 maçta galibiyet almayan Hasenhüttl’ün öğrencileri, West Ham karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Bu sezon oynadığı 3 maçta da skor üretmeyi başaran Southampton skor anlamında üretken bir takım. Maç öncesinde Southampton’da Williams Smallbone’un sakatlığı bulunuyor. David Moyes’un öğrencileri, Premier Lig’te oynadığı 3 karşılaşmada henüz mağlubiyet yaşamadı. Ligin ilk haftasında Newcastle United’I 4-2 mağlup eden Londra ekibi, 2. Hafta ise Leicester City karşısında 4-1 kazanmayı başardı. İlk 2 maçta 6 puan toplayan Southampton, milli maç arasından önceki hafta ise Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Crystal Palace karşısında rahat kazanmaları bekleniyordu ama Connor Galagher’ın etkili performansına önlem alamadılar. Bu hafta West Ham’da önemli bir eksik bulunmuyor. West Ham, favori olan taraf ama Southampton, bu sezon Premier Lig’te oynadığı tüm maçlarda skor üretti. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.88

Bets10 Bahis Oranı: 4.01