Günün İddaa Kuponu (4) 12.09.2021

12 Eylül Pazar günü 3 dev karşılaşmayı kupon olarak derledim. İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Türkiye Süper Lig’de merakla beklenilen mücadeleleri değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Trabzonspor – Galatasaray: MS 1, 1.92 (iddaa) – 2.32 (Bets10) ; 12 Eylül Pazar günü Türkiye Süper Ligi’nde derbi heyecanı yaşanacak. Lider Trabzonspor evinde Galatasaray‘ı konuk ediyor. Türkiye saati ile 20:00‘de başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 1. Türkiye Süper Ligi’nde yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde o sene bu sene denilecek nitelikte bir transfer dönemi geçirdi. Hamsik, Gervinho ve Cornelius gibi yıldızlarla anlaşma sağlayan Trabzonspor, yeni sezona 3’te 3 yaparak başladı ve Süper Lig’de liderliğe yükseldi. İlk maçta Yeni Malatyaspor’u 5-1 mağlup eden Bordo Mavililer, ikinci hafta Sivasspor’u 2-1 mağlup ederken, Milli ara öncesinde, sakatlıklarla boğuşurken, Giresunspor karşısında hata yapmadı ve 1-0 kazandı. Güçlü hücum hattıyla dikkat çeken Trabzonspor, Galatasaray karşısında en önemli sınavını verecek. Galatasaray cephesinde yeni sezon bireysel savunma hatalarıyla başlarken, kapatan Muslera’da sezona iyi başlamayınca Sarı Kırmızılılar kalesini gole kapatmakta zorlandı. Şampiyonlar Ligi’ne erken veda eden Fatih Terim’in öğrencileri, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Türkiye Süper Lig sahnesinde ise ilk 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplayan Galatasaray, ilk 2 hafta Giresunspor ve Hatayspor karşısında galibiyet hedefine ulaşırken, son hafta 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa karşısında 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Konuk ekipte Kerem ve yeni transferler Cicaldau, Boey, van Aanholt ilk haftaların en etkili isimleri arasında yer alırken, Galatasaray savunmada bir türlü istikrar sağlayamadı. Marcao’nun yokluğunda güç kaybeden Sarı Kırmızılılar, ilk derbi sınavına ligin en golcü takımı Trabzonspor karşısında çıkacak. Ligin en iyi başlangıcına imzasını atan Trabzonspor, güçlü hücum hattıyla evinde galibiyete göz kırpıyor. Savunma zafiyetlerine çözüm arayan Galatasaray karşısında Karadeniz ekibinin kazanacağını düşünüyorum.

Milan – Lazio: İY 0, 2.04 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; Milan ile Lazio‘nun, 12 Eylül Pazar günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 19:00‘da start alacak İtalya Serie A Ligi 3. hafta mücadelesine San Siro Stadı ev sahipliği yapacak. İtalya Serie A Ligi’nin 2. Haftasında Caglairi’yi evinde konuk eden Milan, Tonali, Diaz, ver Giroud’un 2 golüyle kazanırken, harika bir sınav verdi. İlk haftayı ise 1-0’lık Sampdoria galibiyetiyle geçiren ev sahibi, yeni sezona çok iddialı bir başlangıç yaptı ve tekrar şampiyonluk yarışında favoriler arasında kendisine yer buldu. Pioli ve ekibinde yeni transferler Tomori, Mike Maignan, Sandro Tonali ve Fodé Ballo-Touré, Olivier Giroud’un performansları yüzleri güldürürken, sakatlıkları devam eden Ibrahimovic ve Kessie’nin yokluğu ilk 2 haftada hissedilmedi. Lazio, İtalya Serie A Ligi’nin en iyi başlangıcına imza atarken, Maurizio Sarri’nin göreve gelişile birlikte Lazio şampiyonluğun güçlü adaylarından biri haline geldi. Transfer döneminde Anderson, Dimitrije Kamenovic ve Elseid Hysaj’ı kadrosuna katmayı başaran konuk ekip, güçlenen kadrosuyla yeni sezona 2’de 2 yaparak başladı ve 180 dakikada tam 9 gol atmayı başardı. Empoli deplasmanında 3-1 kazanmasının ardından, evinde ağırladığı Spezia’yı 1-0 geriden gelerek 6-1 mağlup etmeyi başaran Lazio’da, 4 gole ima atan Ciro Immobile ligin en formda golcüsü. Lider olarak ezeli rakibi Milan ile karşılaşacak olan Lazio, şampiyonluk yarışında belirleyici rol oynayacak kritik bir deplasman sınavı verecek. İki takımda derbi maçına çok formda çıkacak. Sezona fırtına gibi başlayan taraflar, ilk yarıda birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacak ve devre arasına beraberlikle gidecektir.

Lyon – Strasbourg: MS 1, 1.39 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 5. haftanın kapanış mücadelesi 12 Eylül Pazar günü, Lyon ile Strasbourg arasında sahne alacak. Türkiye saat ile 21:45‘te başlayacak mücadeleyi beIN SPORTS HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz. Lyon cephesinde ilk haftadan itibaren savunma hataları boy gösterirken, Milli ara öncesi kaleci Lopes ile Moussa Dembele kabusa son verdi ve Lyon’u ilk galibiyetine taşıdı. İlk 3 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen Lyon, Nantes deplasmanında kalecinin harika performansıyla skoru korumayı başardı ve ilk galibiyetini alarak toparlandı. Sezon başında Peter Bosz’un göreve gelişiyle birlikte yeni bir yapılanma içerisine giren Lyon, ilk haftalarda istediğini alamasa da, son maçta daha iyi bir oyunla umut verdi. Milli ara dönüşü Strasbourg’u evinde ağırlayacak olan Lyon, henüz iç sahada maç kaybetmedi. Fransa Ligue 1’in 4. Haftasını iç sahada Brest karşılaşmasıyla geçiren Strasbourg, 90 dakika boyunca üstün bir oyun ortaya koyarken, iyi futbolunu Prcic, Duverne ve Thomasson’nın golleriyle taçlandırarak, sezonun ilk galibiyetini 3-1’lik skorla aldı. İlk 2 hafta Angers ve PSG karşısında 6 gol yiyerek farklı mağlubiyetler alan Julien Stephane’nin öğrencileri, Troyes karşısında 1-1’lik beraberlikle kötü gidişata dur derken, Brest karşısında bu sezonki en iyi performansını sergiledi. Konuk ekip seriyi Lyon deplasmanında sürdürmek istiyor. Lyon 3 hafta sonra gelen galibiyetle toparlandı. Yeni hocasıyla yeni bir döneme başlayan Lyon’un, yaptığı kötü başlangıcın ardından galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.44

Bets10 Bahis Oranı: 8.43