Leeds United Liverpool İddaa Tahmini 12.09.2021

İngiltere Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Liverpool deplasmanda, Leeds United’a konuk olacak. Mücadele saat 18.30’da S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Leeds United ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leeds United kazanır 1.63, beraberlik 3.95, Liverpool kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Leeds United Galibiyet Arıyor

Leeds United’ın Premier Lig’te henüz galibiyeti bulunmuyor. İlk haftada Manchester United’a 5-1 kaybeden Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, 2. Hafta ise Everton ile 2-2 berabere kaldı. Milli maç arasından önceki hafta ise Burnley deplasmanında 1-1 berabere kalan Leeds United, ilk 3 maçta galibiyet alamadı. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi, hücum anlamında yine üretkenler ama savunmada da sorun yaşadıkları bir gerçek. İlk 3 maçta 9 gol yiyen Leeds United, bu karşılaşmalarda ise 4 gol kaydetti.

Liverpool’da Moraller Yerinde

Liverpool’da moraller yerinde. Milli maç arasından önceki hafta Anfield’ta Chelsea ile 1-1 berabere kalan Liverpool, yenilmezlik serisini sürdürdü. Premier Lig’te bu sezon 3 hafta geride kaldı ve Klopp’un öğrencileri, topladığı 7 puan ile zirve takibini sürdürdü. Norwich City’i 3-0 ve Burnley’i 2-0 ile geçmeyi başaran Liverpool, bu hafta Leeds United deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Liverpool’da Naby Keita kadroda yer almıyor.

Maç Bilgileri

Leeds United – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Naby Keita kadroda yer almıyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Patrick Bamford

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Tsimikas, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Liverpool’dan galibiyet bekliyorum. Formsuz Leeds United karşısında 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2 , Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, rahat bir galibiyet aldı. Elland Road’ta Leeds United’ı 3-0 mağlup etmeyi başardılar.