Monaco – Marsilya İddaa Tahmini 11.09.2021

İddaa fikstüründe 11 Eylül Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 5. hafta mücadelesinde, Monaco ile Marsilya kozlarını paylaşacak. Derbi mücadelesi Türkiye saati ile 22:00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Monaco galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.60, Marsilya galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.82, beraberliğe 3.10, konuk ekibe ise 3.00 oran veriyor.

Monaco 3 Hafta Sonra Kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne Play Off Turu’nda veda eden Monaco, Shakhtar Donetsk hezimetinin ardından, rotasını Fransa Ligue 1’e çevirirken, üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından, Troyes deplasmanında Diop’un golleriyle 2-1 kazandı ve Milli ara öncesi kötü gidişata dur dedi. Nantes beraberliği, Lorient ve Lens mağlubiyetleriyle sezona kötü bir başlangıç yapan Niko Kovac’ın öğrencileri, kalesinde 5 gole engel olamadı. Geçtiğimiz sezon Kovac ile şampiyonluk mücadelesi veren Monaco, başarılı geçen sezonun ardından, Ben Yedder ve Kevin Volland’ın etkisiz başlangıcının ardından, gol sorunu yaşadı ve üst üste puan kayıpları yaşadı. Gol sorununa çözüm bulan Kovac, Marsilya karşısında iç saha avantajıyla galibiyetleri sürdürmek istiyor.

Cengiz ve Payet Marsilya’yı Sırtladı

Cengiz ve Payet atmaya, Marsilya ise kazanmaya devam ediyor. Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Marsilya, Nice maçının yarıda kalmasının ardından, Milli ara öncesi evinde Saint Etienne’yi konuk etti ve 3-1 kazandı. Cengiz ve Payet 3’er gol katkısı ile sezona harka bir başlangıç yaparken, Jorge Sampaoli ile yeni sezonda yoluna devam eden ve iyi bir transfer dönemi geçiren Marsilya, Ligue 1 sahnesinde namağlup ilerliyor. Cengiz Ünder, Gerson, Balerdi, Fuente ve Pau Lopez’i kadrosuna katan ve yeni transferlerine forma şansı veren Marsilya, özellikle 3 maçtaki hücum performansıyla, ligin en formda takımları arasında yer aldı.

Maç Bilgileri

Monaco – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi S. Frappart. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Golovin, Sidibe ve Volland sakat. Marsilya cephesinde ise Milik’in sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Ismail Jakobs, Cesc Fabregas, Tchouameni, Keita Baldé, Gelson Martins, Ben Yedder.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Payet, Kamara, Cengiz Ünder, La Fuente.

Sezona iyi başlayan ve ligin en iyi hücum performanslarından birini ortaya koyan Marsilya, 3 maçlık yenilmezlik serisini Monaco galibiyetiyle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.00

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.50

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ahmadou Dieng golleriyle Marsilya’yı zorlu deplasmanda zafere taşıdı. Konuk ekip sezona harika bir başlangıç yaparken, ilk zorlu sınavından başarıyla çıktı. Kazananları tebrik ederiz.