Nantes – Nice İddaa Tahmini 12.09.2021

Fransa Ligue 1‘de sezonun 5. haftasına girilirken, Nantes ile Nice karşı karşıya gelecek. 12 Eylül Pazar günü 18:00’de başlayacak karşılaşmayı beIN SPORTS HD 4 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Nantes galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.20, Nice galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.85, beraberliğe 2.80, konuk ekibe ise 2.01 oran veriyor.

Nantes Üst Üste Mağlubiyetler Aldı

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’de küme düşmekten Play Out Turu’nda kurtulan Nantes, başarısız bir sezonu geride bıraksa da, teknik adam Antoine Kombouare ile yola devam kararı aldı. Transfer döneminde Alban Lafont, Rémy Descamps ve Wylan Cyprien’ı renklerine bağlayan ev sahibi, lige kağıt üzerinde zayıf halkalardan biri olarak başlarken, güçsüz kadrosuna rağmen ilk 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başarmış ve Monaco beraberliği ile Metz galibiyeti ev sahibinde yüzleri güldürmüştü. Son 2 hafta ise lige daha hazır takımlar karşısında boy gösteren Nantes, önce Rennes, ardından Lyon’a 1-0’lık skorlarla kaybetti. Nantes ligde istikrarlı bir futbol sergilemekte, güçsüz kadrosuyla zorlanıyor.

Nice Sezona Fırtına Gibi Başladı

Nice, Fransa Ligue 1’de yoluna namağlup devam eden takımlar arasında devam ederken, ilk 4 haftada hem hücum performansı hem de savunma performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sezon başında şampiyon hoca Galtier’i göreve getiren ve harika bir transfer dönemi geçiren konuk ekip, lige 0-0’lık Reims beraberliğiyle merhaba derken, Lille ve Bordeaux karşısında 4-0’lık galibiyetlere imzasını attı. Marsilya maçı ise 1-0’lık üstünlükle devam ederken, çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Konuk ekipte Dolberg ve Gouiri 3’er gol atarken, Galiter kısa sürede takımını şampiyonluk yarışında iddialı bir takıma dönüştürdü.

Maç Bilgileri

Nantes – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi B. Millot. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Coulibaly, Cyprien ve Limbombe sakat. Nice cephesinde ise Atal, Claude-Maurice, Guessand ve Schneiderlin’in sakatlığı bulunuyor.

Nantes’in ilk 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Appiah, Castelletto, Fabio, Pallois, Girotto, Blas, Chirivella, Kolo, Emond, Simon.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Todibo, Hassane Kamara, Dante, Bard, Boudaoui, Rosario, Lemina, Kluivert, Dolberg, Gouiri.

3 maçta kalesini gole kapatan ve tam 8 gol atmayı başaran Nice, Galtier ile zirve yarışına kısa sürede dahil oldu. Güçlenen kadrosuyla yoluna emin adımlarla devam eden Nice, Nantes engelini 3 puanla geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.01

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice doludizgin. Yeni sezona çok iddialı başlayan konuk ekip, galibiyetlerine Nantes deplasmanında devam etti ve Dolberg ile Gouiri’nin golleriyle 3 puanı aldı. Kazananları tebrik ederiz.