Everton Burnley İddaa Tahmini 13.09.2021

İngiltere Premier Lig’te Pazartesi günü tek maç oynanacak. Burnley deplasmanda, Everton’a konuk olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT kanalından yayınlanacak.

Everton ile Burnley zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Everton galibiyetinin 1.72, beraberlik tercihinin 3.75, Burnley galibiyetinin ise 5.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Everton’da Yüzler Gülüyor 

Everton’da yüzler gülüyor. İngiltere Premier Lig’te ilk 3 haftayı geride bırakan Everton, topladığı 7 puan ile sezonun dikkat çeken takımlarından biri haline geldi. Milli maç arasından önceki hafta AMEX’te Brighton’ konuk olan Rafael Benitez’in öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. Bu sezon tek puan kaybını Leeds United deplasmanında yaşayan Everton, rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Bu hafta Burnley’i konuk edecek Everton’da James Rodriguez’in sakatlığı bulunuyor.

Burnley’in Galibiyeti Bulunmuyor 

Burnley’de gidişat pek iyi değil. Sean Dyche’ın öğrencileri, yeni sezona kötü bir giriş yaptı. Premier Lig’te ilk 3 hafta geride kaldı ve Burnley’in henüz galibiyeti bulunmuyor. Sadece 1 puan toplayabilen Burnley, düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. İlk 2 maçta Brighton ve Liverpool’a kaybeden Burnley, Premier Lig’in 3. Haftasında ise Leeds United’tan puan almayı başarmıştı. Bu hafta Everton’a konuk olacak Burnley’i zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Burnley’de Connor Roberts ve Kevin Long’un sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Everton – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da James Rodriguez’in sakatlığı bulunuyor. Burnley’de Connor Roberts ve Kevin Long’un sakatlıkları bulunuyor.

Everton'ın 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Olssen, Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andre Gomes, Allan, Doucoure, Tom Davies, Richarlison, Calvert Lewin

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

İddaa Tahmini

Everton, maçın net favorisi. Burnley, ilk 3 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Sezona kötü başladılar. Everton deplasmanında da işleri zor. Everton’ı galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton’ın yenilmezlik serisi devam etti. Burnley’i Goodison Park’ta 3-1 mağlup ettiler ve 4. sıraya yerleştiler.