Barcelona – Bayern Münih İddaa Tahmini 14.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezon başlıyor. Futbol severlerin merakla beklediği Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonun açılış maçları kapsamında, Barcelona ile Bayern Münih, Camp Nou’da kozlarını paylaşacak. 14 Eylül Salı akşamı 22:00‘de başlayacak dev maçın yayın ekranı EXXEN.

İddaa ve Bahis Tahmini

E Grubu’nun ilk hafta maçında Bets10, Barcelona galibiyetine 3.30, beraberliğe 4.10, Bayern Münih galibiyetine ise 2.08 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.80, beraberliğe 3.40, konuk ekibe ise 1.73 oran veriyor.

Barcelona Hücum Hattına Güveniyor

Barcelona yeni sezona büyük bir şokla başladı. A takımda 16 senedir forma giyen ve adını Dünya’ya altın harflerle yazdıran Lionel Messi’nin vedası Katalan ekibini derinden sarsarken, Depay, Agüero, Luuk de Jong ve Emerseon Royal transferleri Barcelona’yı tekrar şampiyonluk havasına soktu. İspanya La Liga’da 3 haftadan 10 puanla namağlup çıkmayı başaran Ronald Koeman’ın öğrencileri, Real Sociedad ve Getafe karşısında galibiyet hedefine ulaşırken, 10 kişi kaldığı Athletic Bilbao deplasmanından 1 puanla döndü. Camp Nou’da 2’de 2 yapmayı başaran BARÇA, Şampiyonlar Ligi E Gurubu’nun ilk maçında Bayern Münih’i konuk edecek. Sezonun en zorlu sınavını verecek olan ev sahibi, hücum hattında Depay ve Braithwaite ikilisine güvenirken, savunma hattında Araujo ve Lenglet sezona iyi başlamadı. Barcelona tüm maçlarda gol bulurken, kalesini henüz gole kapatmayı başaramadı.

Bayern Münih Doludizgin

Bayern Münih yeni hocası Julian Nagelsmann ile doludizgin. Yeni sezonda Nagelsmann ile aldığı ilk galibiyette kupa zaferi yaşayan Münih, Süper Kupa Finalinde Dortmund’u 3-1 mağlup etmesinin ardından, Mönchengladbach beraberliğiyle başladığı Bundesliga sahnesinde üst üste galibiyetlere imza attı. Köln karşısında 3-2, Hertha Berlin karşısında 5-0 ve son olarak ezeli rakibi Leipzig karşısında 4-1’lik galibiyetlere imza atan konuk ekipte, Robert Lewandowski’nin müthiş performansı devam ederken, özellikle son maçta Jamal Musiala’nın iyi futbolu dikkat çekti. Bayern Münih’in son 4 maçtaki futbolunu hatasız işleyen bir makineni çarkları olarak nitelendirebiliriz. Oyunun her anında rakiplerine üstünlük kurmayı başaran Nagelsmann’in öğrencileri, rakiplerine göz açtırmadı. Hücum etkisiyle ön plana çıkan Münih’ye, savunma hattının yeni transferi Upamecano ise haftalar ilerledikçe performansını üst seviyelere çıkarmayı başarıyor. Konuk ekip kısa sürede katıldığı tüm kulvarlarda şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu ispatladı.

Maç Bilgileri

Barcelona – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Oliver. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona takımında Aguero, Alba, Braithwaite, Dembele, Dest, Fati, Pique, Roberto ve Wague sakat. Bayern Münih cephesinde ise Coman ve Tolisso’nun sakatlığı bulunuyor.

Barcelona’nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergi Roberto, Clement Lenglet, Mingueza, Araujo, Umtiti, Sergio Busquets, Pedri, Luuk de Jong, Memphis Depay, Anton Griezmann.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Niklas Süle, Bouna Sarr, Nianzou Kouassi, Stanisic, Sane, Kimmich, Gnabry, Goretzka, Lewandowski, Musiala.

Bayern Münih cephesinde Nagelsmann etkisi haftalar ilerledikçe artarak devam ediyor. Bundesliga’da harika bir sezon başlangıcına imza atan Münih’in, Şampiyonlar Ligi sahnesinde aynı etkiyi göstererek, Barcelona deplasmanından galip çıkacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.73

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi serüvenine harika bir başlangıç yaptı ve zorlu Nou Camp deplasmanından 3 golle 3 puan çıkarmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.