Liverpool Milan İddaa Tahmini 15.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Liverpool evinde, Milan ile karşılaşacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Liverpool ile Milan zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Liverpool galibiyetinin 1.56, beraberlik tercihinin 4.70, Milan  galibiyetinin ise 6.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Liverpool İyi Başladı 

Liverpool, yeni sezona iyi bir giriş yaptı. Premier Lig’te ilk 4 maçta 10 puan topladılar ve 3. Sırada yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Leeds Unite deplasmanında 3-0 kazanmayı başardılar. Şampiyonlar Ligi’nde ise Atletico Madrid, Porto ve Milan ile aynı gruba düştüler. Grubun favorisi olarak gösterilen Liverpool, ilk maçta Milan ile karşılaşacak. Maç öncesinde Liverpool’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Milan Sonunda Şampiyonlar Ligi’nde

Milan, geçtiğimiz sezonun Serie A’da dikkat çeken takımlarından biriydi. Sezonu ilk 4’te tamamladılar ve uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde ettiler. Serie A’da ilk 3 haftada 9 puan toplayan Stefano Pioli’nin öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool, Porto ve Atletico Madrid ile karşılaşacak. Grubun ilk maçında Liverpool’a konuk olacak Milan’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Liverpool – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Tsimikas, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

Milan'ın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Hernandez, Tomori, Calabira, Tonali, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic, Rafael Leao, Zlatan İbrahimovic

İddaa Tahmini

Liverpool, maçın net favorisi. Milan karşısında galibiyete yakın taraf olduklarını düşünüyorum. Anfiedl’ta Milan’ı mağlup ederler ve gruba 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.56

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, Anfield’ta 3 puanı aldı. Milan’ı 3-2 mağlup ettiler ve gruba galibiyet ile başladılar.