Young Boys Manchester United İddaa Tahmini 14.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde F Grubunda maçlar başlıyor. Manchester United deplasmanda, Young Boys’a konuk olacak. 19.45’te başlayacak mücadele EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Young Boys ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın  Bets10 oranlarını ele alacak olursak Young Boys galibiyetinin 7.55, beraberlik tercihinin 5.25, Manchester United  galibiyetinin ise 1.43 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Young Boys Sürpriz Peşinde

Young Boys, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme turundan katılma başarısı göstermişti. 2. Turda Slovan Bratislava, 3. Turda CFR Cluj ve play off turunda ise Ferencvaros’u saf dışı bırakan Young Boys, gruplara kalmayı başardı. F Grubunda mücadele edecek olan Young Boys, grupta Manchester United, Atalanta ve Villarreal ile karşılaşacak. Grubun ilk maçında Manchester United’ı konuk edecek Young Boys’ta Lustenberger, Nsame ve Lefort’un sakatlıkları var.

Manchester United Favori Taraf

Manchester United, kolay bir gruba düştü. F Grubunda mücadele edecek olan Kırmızı Şeytanlar, grupta Villarreal, Young Boys ve Atalanta ile karşı karşıya gelecek. Büyük bir aksilik olmadığı takdirde, Manchester United’ın grubu lider tamamlaması bekleniyor. Hafta sonu ise Premier Lig’te Newcastle United ile karşılaşan Manchester United, 4-1 kazanmayı başardı. Yeni transfer Cristiano Ronaldo, 2 golle galibiyetin baş mimarıydı. Maç öncesinde Manchester United’ta Telles ve Rashford’un sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Young Boys – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wankdorf Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Young Boys’ta Lustenberger, Nsame ve Lefort’un sakatlıkları var.

Young Boys’un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Lauper, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, , Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo, Greenwood, Cavani

İddaa Tahmini

Young Boys’un işi zor. Formda Manchester United’a karşı puan alamazlar. Solskjaer ve ekibi, rahat bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.43

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Young Boys, sürpriz yaptı. Manchester United’ı iç sahada 2-1 mağlup ettiler ve Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile başladılar.