Brondby – Sparta Prag İddaa Tahmini 16.09.2021

UEFA Avrupa Ligi A Grubu‘nda, Brondby ile Sparta Prag ilk haftada 3 puan mücadelesi verecek. 16 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 22:00‘de sahne alacak mücadeleyi EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Brondby galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.45, Sparta Prag galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.91 oran kazandırıyor.

Brondby Güven Vermedi

UEFA Şampiyonlar Ligi hayalleri kısa süren Brodby, Danimarka Süper Ligi’nin son şampiyonu olarak Play Off Turu’nda Salzburg karşısına çıkarken, hem evinde hem de deplasmanda mağlup oldu. Danimarka Süper Ligi’nde de iyi performanslar sergilemeyen Frederiksen’in öğrencileri, 8 haftadan sadece 1 galibiyet alabildi. Midtjylland dışında yeni sezonda hiçbir rakibini mağlup etmeyi başaramayan ev sahibi, Danimarka Süper Ligi’nde liderin 12 puan gerisine kadar düşerken, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde de güven vermedi.

Sparta Prag Galibiyet Hedefinde

Çek Cumhuriyeti Ligi’nde Milli araya namağlup girmeyi başaran Sparta Prag, ligde sezona harika başlarken, 5 galibiyet, 1 beraberlikle liderlik koltuğuna oturdu. Milli ara dönüşünde Plzen’e deplasmanda 2-1 kaybederek, ilk mağlubiyetini alan ekip, liderliği rakibinin ellerine kaptırdı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Rapid Wien’i elemesinin ardından, Monaco’ya diş geçiremedi. Rotasını UEFA Avrupa Ligi A Grubu’na çeviren Pavel Vrba’nın öğrencileri, ligde liderliği kaybetmesinin ardından, zor günler geçiren Brondby karşısında Avrupa sahnesine galibiyetle başlamak istiyor.

Maç Bilgileri

Brondby – Sparta Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brondby Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brondby takımında Wikstrom sakat. Sparta Prag cephesinde ise Hojer ve Krejci’nin sakatlığı bulunuyor.

Brondby’nin ilk 11’i Belli mi?

Brondby’nin muhtemel kadrosu: Mads Hermansen, Andreas Maxsö, Kevin Tshiembe, Anton Hendriksen, Kevin Mensah, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Smon Hedlund, Andrija Pavlovic, Mikael Uhre, Andreas Bruus.

Sparta Prag’ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Milan Heca, Andreas Vidheim, Ondrej Celutska, David Hancko, Matej Polidar, Michal Sacek, David Pavelka, Vojtech Patrak, David Moberg Karlsson, Borek Dockal, Adam Hlozek.

Brondby yeni sezonda kötü performanslar sergiledi. Lig performansıyla rakibinden daha iyi bir sezon geçiren Sparta Prag, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.25

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede 90 dakika boyunca gol sesi çıkmazken, birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanan Brondby ve Sparta Prag, ilk hafta için 1’er puanla yetindi.