Günün İddaa Kuponu 15.09.2021

15 Eylül Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde heyecan devam ederken, güvendiğim 3 mücadeleyi kupon haline getirdim. Bol şanslar.

İnter – Real Madrid: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.59 (Bets10) ; Avrupa’nın kulüpler bazında en büyük futbol organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yeni sezon heyecanı 15 Eylül Çarşamba akşamı devam ediyor. D Grubu‘nda mücadele edecek olan İnter ile Real Madrid, 22:00‘de karşı karşıya gelecek ve mücadele EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, yeni hocası Simone Inzaghi önderliğinde ilk Şampiyonlar Ligi sınavını verecek. Geçtiğimiz sezon Conte ile zafere ulaşan ev sahibinde, yeni sezon öncesi önemli değişiklikler yaşadı. Romelu Lukaku, Achraf Hakimi ve Matteo Politano gibi yıldızların gidişinin ardından, Zinho Vanheusden, Dumfries, Correa, Hakan Çalhanoğlu ve Edin Dzeko’yu kadrosuna katan İnter, Serie A Ligi’nin ilk 3 haftasını 2 galibiyet, 1 beraberlikle noktaladı. 3 maçta 9 gol atmayı başaran ev sahibi, son hafta 2 kez öne geçtiği Sampdoria karşısında skor hakimiyetini korumayı başarmasa da, güç kaybetmediğini 3 haftalık performansıyla ispatladı. İnter, Inzaghi yönetiminde ilk zorlu sınavını Real Madrid karşısında verecek. Real Madrid, Milli ara dönüşü Santiago Bernabeu’ya galibiyetle ayak bastı. Mabedi uzun süredir tadilatta olan Real Madrid, taraftarlarına 5-2’lik Celta Vigo galibiyetiyle kavuştu ve La Liga’da 4 haftada 3. galibiyetini aldı. Yeni sezonda Ramos, Varane ve Ødegaard’ın gidişiyle birlikte, Eduardo Camavinga ve David Alaba’yı kadrosuna katan Real Madrid, teknik adam görevine ise Carlo Ancelotti’yi getirdi. Kadro kalitesi tecrübeli yıldızların gidişiyle birlikte düşerken, Ancelotti iyi bir oyun planıyla takımını tekrar La Liga’da şampiyonluğun en güçlü adayı haline getirdi. Alaves, Real Betis ve Celta Vigo karşısında kazanan, Levante deplasmanından 1 puanla dönen Madrid, attığı 13 gole karşılık, kalesinde 6 gol gördü. Benzema 4 maçta 5 gol, 4 asistle La Liga’ya damgasını vurdu. Yeni transfer Camavinga ise ilk maçında gol sevinci yaşadı. Hücum performanslarıyla kendi liglerine harika başlangıçlar yapan İnter ve Real Madrid, savunmada ise aynı başarıyı göstermedi. Dev maçta galibiyeti hedefleyen tarafların, 3 puana ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Manchester City – Leipzig: H1, 1.58 (iddaa) – 1.89 (Bets10) ; Etihad Stadı’nda 15 Eylül Çarşamba akşamı, Manchester City ile Leipzig, Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nun ilk haftasında karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00‘de başlayacak maçı EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Pep Guardiola’nın Manchester City’si, İngiltere Premier Ligi’ne damga vurmaya başladı. Son şampiyon sezona Tottenham mağlubiyetiyle başlarken, son 270 dakikada rakiplerine gol şansı tanımadı ve 11 golle 3 galibiyete imzasını attı. Deyim yerindeyse 90 dakika boyunca rakiplerini boğan bir baskı ile mücadele eden City, özellikle Arsenal karşısında tarihi bir galibiyet aldı ve 5-0 kazandı. Milli araya moralli giden ev sahibi, Milli ara dönüşü Leicester City engelini deplasmanda Bernardo Silva’nın golüyle geçti. Jack Grealish transferiyle hücum hattında gücüne güç katan Manchester City, Şampiyonlar Ligi öncesi hem savunma hem de hücum hattında harika bir ivme yakaladı. City’e Etihad deplasmanında direnmek oldukça zor. Almanya Bundesliga’nın 4. haftası evinde Bayern Münih’i ağırlayan Leipzig, sahadan 4-1’lik hezimetle ayrılırken, skordan bağımsız olarak Marsch’ın öğrencileri rakibine oyun olarak tam anlamıyla ezildi. Nagelsmann’ın gidişiyle birlikte yeni bir yapılanma içerisine giren Leipzig için yeni sezona kabus gibi başladı. 4 haftadan 3 puan çıkaran konuk ekip, Mainz 05, Wolfsburg Bayern Münih karşısında gol dahi atamadan mağlup olurken, tek galibiyetini Stuttgart karşısında 4-0’lık skorla aldı. Yeni transfer Andre Silva takımının gol sorununu çözmeyi başaramazken, 4 maçta sadece 1 gol atabildi. Savunma liderleri Dayot Upamecano ve Ibrahima Konaté’nin takımdan ayrılışı, aynı zamanda Leipzig’i savunma zafiyetlerine taşıdı. Son haftaların harika takımı Manchester City, transfer döneminde önemli ölçüde güç kaybeden ve bunu sahada gösteren Leipzig karşısında, rahat bir galibiyet alacaktır.

Club Brugge – PSG: H2, 1.45 (iddaa) – 1.67 (Bets10) ; 15 Eylül Çarşamba akşamı EXXEN platformundan naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta mücadelesinde, Club Brugge ile PSG karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 22:00. Belçika Jupiler Ligi’nde Milli ara öncesi Gent karşısına namağlup bir performans grafiğiyle çıkan Club Brugge, ezeli rakibine deplasmanda 6-1 mağlup oldu ve ağır hezimetle birlikte 5 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. Milli ara dönüşü ise Oostende’yi evinde 3-0 mağlup eden Philippe Clement’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala çabuk toparlanmayı başardı. 7 maçta 15 gol atan ve hücum performansıyla dikkat çeken Club Brugge, De Ketelaere, Vanaken ve Lang ile gol sorunu yaşamazken, savunma hattı ise zaman zaman güçlü rakipler karşısında önemli hatalara imza attı. Şuana kadar PSG seviyesinde bir rakip karşısına çıkmayan ev sahibi, sezonun en zorlu sınavında savunma zafiyetlerine devam etmesi halinde, Şampiyonlar Ligi rüyası kabus gibi başlayabilir. Yıldızlar topluluğu PSG, yeni sezonda, yeni transferleriyle engel tanımıyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste 4. Şampiyonluk şansını 1 puanla Lille’e kaptıran ve geçen sezonu hayal kırıklığı içerisinde kapatan konuk ekip, yeni sezonda hem Ligue 1 hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için çok güçlü bir kadro kurdu. Lionel Messi, Achraf Hakimi, Danilo Pereira, Sergio Ramos, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma transferleriyle gücüne güç katan PSG, Wijnaldum, Hakimi ve Pereira’dan kısa sürede katkı almaya başlarken, Messi ve Ramos kozlarını henüz kullanmadı. Ligue 1’de 5’te 5 yapan Pochettino’nun öğrencileri, son 4 maçının tamamında farklı galibiyetlere uzandı. Takımın yıldızı Mbappe 5 maçta 5 gol, 2 asistle yeni transferlerin gölgesinde kalmadı ve bu takımda hala en formda benim der nitelikte bir sezon başlangıcı yaptı. PSG güçlü kadrosuyla çok formda. Müthiş bir hücum hattına sahip olan PSG, yeni sezona 5’te 5 yaparak başlarken, güven verdi. Son 4 maçını farklı galibiyetlerle tamamlayan Fransız temsilcisinin, Club Brugge deplasmanında da aynı başarıyı göstereceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.29

Bets10 Bahis Oranı: 5.01