Rangers – Lyon İddaa Tahmini 16.09.2021

UEFA Avrupa Ligi sahnesinde yeni sezon heyecanı devam ederken, A Grubu‘nun ilk haftasında, Rangers ile Lyon karşı karşıya gelecek. 16 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 22:00‘de start alacak maçı EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Rangers galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.55 Lyon galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerini incelediğimizde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 olarak verilmiş.

Rangers Avrupa Ligi’ne Odaklandı

İskoçya Premiership’te 10 yıl aranın ardından gelen şampiyonlukla birlikte adını UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’na yazdıran Rangers, Steven Gerard ile harika bir yapılanma içerisine girerken, Şampiyonlar Ligi hayalleri kısa sürdü ve Malmö karşısında alınan mağlubiyetler, ev sahibinin rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirmesine neden oldu. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 mücadelesi veren Rangers, grupların başlamasına sayılı günler kala İskoçya Premiership’te ilk 5 haftayı 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle noktaladı. Son 3 haftada Ross County, Celtic ve St.Johnstone’yi mağlup eden ev sahibi, seriyi Lyon karşısında sürdürmek istiyor.

Lyon Üst Üste Galibiyetler Aldı

Geçtiğimiz sezon Ligue 1’i 4. Sırada tamamlayan Lyon’da, yeni sezon öncesi önemli ayrılıklar yaşandı. İlk olarak takımın başına Peter Bosz’u getiren konu ekip, transfer döneminde Andersen, Cornet, Lucas ve Depay gibi yıldızlarını kaybederken, kadrosuna , Shaqiri, Emerson, Henrique ve Da Silva’yı kattı. Yaşanan değişikliklerin ardından Ligue 1’e etkisiz başlayan ve ilk 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle kapatan Lyon, son 2 haftada Nantes ve Strasbourg’u mağlup ederek toparlandı. Moussa Dembele ve Lucas Paqueta toplamda 9 gole doğrudan katkı sağlarken, konuk ekip hücum hattında eski gücünü kaybetse de, yeni sezonda gol sorunun çözmeyi başardı ve toparlandı.

Maç Bilgileri

Rangers – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ibrox Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rangers takımında Hagi, Jack ve Ofoborh sakat. Lyon cephesinde ise Dubois, Kadewere, Pintor ve Reine-Adelaide’nin sakatlığı bulunuyor.

Rangers’ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu: Jon McLaughin, James Tavernier, Calvin Ughelumba, Connor Goldson, Leon Balagoun, Jong Lundstram, Steven Davis, Ryan Kent, Joe Aribo, Glen Kamara, Kemar Roofe.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Diomande, Lekuba, Malo Gusto, Paqueta, Aouar, Bruno, Dembele, Cornet, Slimani, Ekambi.

Yaşanan değişikliklerin ardından kısa süreli düşüşe geçen Lyon, kısa sürede toparlandı ve Milli ara dönüşü kazanmaya devam etti. Bosz ve ekibinin Randers deplasmanında kazanma alışkanlığını sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.19

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milli ara dönüşü iyi performanslar sergileyen Lyon, etkisini beklediğimiz gibi UEFA Avrupa Ligi sahnesinde sürdürdü ve İskoçya deplasmanından farklı galibiyet almayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.