Leicester City Napoli İddaa Tahmini 16.09.2021

UEFA Avrupa Ligi’nde C Grubu heyecanı devam ediyor. Napoli deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Leicester City ile Napoli zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Leicester City galibiyetinin 2.40, beraberlik tercihinin 3.55, Napoli galibiyetinin ise 3.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leicester City 3 Puan Peşinde 

Leicester City, geçtiğimi haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’in 4. Haftasında King Power’da Manchester City’i konuk edecen Leicester City, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 2. Yarıda Bernardo Silva’nın golüne engel olamadılar ve haftayı puansız kapattılar. İlk 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Brendan Rodgers’ın ekibi, Premier Lig’te 9. Sırada yer alıyor. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Napoli’yi konuk edecek Leicester City, galibiyet hedefliyor. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Wesley Fofana sakat olan isimler.

Napoli Moralli 

Napoli’de moraller yerinde. İtalya Serie A’da sezona üst üste galibiyetler alarak başlayan Napoli, geçtiğimiz hafta Juventus karşısında da kazanmayı başardı. 1-0 geriye düşmesine rağmen Juventus’u 2-1 ile geçen Luciano Spaletti’nin ekibi, ilk 3 haftada 9 puan topladı. Sezona iyi bir giriş yapan Napoli, bu hafta Avrupa Ligi’nde de yoluna, kazanarak devam etmek istiyor. Maç öncesinde Napoli’de eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Leicester City – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de James Justin ve Wesley Fofana sakat olan isimler.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Rui, Di Lorenzo, Monalas, Ruiz, Adam Ounas, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Insıgne, Politano

İddaa Tahmini

Leicester City, taraftarı önünde galibiyete yakın ama Napoli’nin kolay bir rakip olmadığını belirtelim. Spaletti yönetiminde sezona çok iyi başladılar. Gollü bir maç olur. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, üstünlüğünü koruyamadı. Napoli karşısında 2-0 öne geçtiler ama sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar.