Olympiakos Antwerp İddaa Tahmini 16.09.2021

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan devam ediyor. Antwerp deplasmanda, Olympiakos’a konuk olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

OlympiakosAntwerp arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Olympiakos kazanır 1.72, beraberlik 4.25, Antwerp kazanır ise 4.85 olarak açıklanmış.

Olympiakos Galibiyet Peşinde 

Olympiakos, sezona Şampiyonlar Ligi elemesiyle başlamıştı. 2. Turda Neftçi Baku’yu elemeyi başaran Olympiakos, 3. Turda ise Ludogorets’e elendi ve yoluna Avrupa Ligi’nde devam etti. Avrupa Ligi play off turunda Slovon Bratislava’yı elemeyi başaran Pedro Martins’in öğrencileri, gruplara kalma başarısı gösterdi. Avrupa Ligi’nde D Grubunda mücadele edecek olan Olympiakos, grupta Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ve Antwerp ile karşılaşacak. Maç öncesinde Olympiakos’ta önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Antwerp Puan Peşinde

Antwerp, UEFA Avrupa Ligi’ne play off turundan katıldı. Play off turunda Omonia Nicosia’yı elemeyi başaran Antwerp, gruplara kalmayı başardı. Avrupa Ligi’nde D Grubunda mücadele edecek olan Antwerp, Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ve Olympiakos ile aynı gruba düştü. Grubun ilk maçında ise Olympiakos deplasmanına konuk olacaklar. Geçtiğimiz hafta sonu Belçika 1. Ligi’nde Eupen’i deplasmanda 1-0 ile geçmeyi başaran Brian Priske’nin ekibi, bu hafta Olympiakos karşısında da kazanarak, yoluna devam etmek istiyor.

Maç Bilgileri

Olympiakos – Antwerp Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Karaiskakis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Olympiakos'un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Androutsos, Ruben Semedo,Sokratis, Jose Holebas, Mady Camara, M’Vila, Andreas Bouchalakis, Rony Lopes, Mathieu Valbuena, El Arabi

Antwerp'in ilk 11’i Belli mi?

Antwerp’in muhtemel kadrosu: Jean Butez, De Laet, Björn Engels, Birger Verstraete, Manuel Benson, Radja Nainggolan, Koji Miyoshi, Aurelio Buta, Viktor Fischer, Jelle Bataille, Michael Frey

İddaa Tahmini

Antwerp’in bu deplasmanda gol bulmasını bekliyorum. Michael Frey, sezona çok iyi başladı ve 6 maçta 8 golü var. Antwerp, hücumda etkili bir takım. Gollü bir maç olur. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Olympiakos, iç sahada hata yapmadı. Antwerp’i 2-1 ile geçtiler. Gol var tercihimiz ise kazandı.