Altay Göztepe İddaa Tahmini 17.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te Cuma günü 2 maç var. Altay evinde, Göztepe ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak olup Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Altay ile Göztepe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Altay galibiyetinin 2.38, beraberlik tercihinin 3.55, Göztepe  galibiyetinin ise 3.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Altay’dan Üst Üste Mağlubiyetler 

Altay’da mağlubiyet serisi 2 maça çıktı. Milli maç arasından önceki hafta Fenerbahçe’ye 2-0 kaybeden İzmir ekibi, geçtiğimiz hafta ise Konyaspor deplasmanında 3-1 ile boyun eğdi. Süper Lig’te oynadığı 4 maçta, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Mustafa Denizli’nin öğrencileri, bu hafta Göztepe’yi konuk edecek. Bu sezon oynadığı tüm maçlarda skor üretmeyi başaran Altay, bu hafta Göztepe karşısında kazanarak, moral bulmak istiyor.

Göztepe 3 Puanı Aldı

Göztepe, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’te ilk galibiyetini 4. Haftada alabildiler. Geçtiğimiz hafta Başakşehir’i konuk eden İzmir ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan almayı başaran Göztepe, yeni hocası Nestor El Maestro yönetiminde de ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta Altay’a konuk olacak Göztepe’de Marko Mihojevic’in sakat olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Altay – Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göztepe’de Marko Mihojevic’in sakat olduğunu belirtelim.

Altay'ın 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Cihan Topaloğlu, Murat Akça, Cebrail Karayel, Tolga Ünlü, İbrahim Öztürk, Jasmin Scuk, Andre Poko, Adrien Regattin, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Marco Paixao

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Obinna Nwobodo, Soner Aydoğdu, Halil Akbunar, Laurency, David Tijanic, Adis Jahovic

İddaa Tahmini

İki takımda hücumda üretken. Bu sezon iki takımında Süper Lig’te oynadığı 4 maçın 3’ünde karşılıklı goller atıldı. Yine gollü bir maç bekliyorum. İki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Altay, son dakikada güldü. Göztepe karşısında 1-0 geriye düştüler ama pes etmediler. Derbiyi 2-1 kazanan Altay, 3 puanın sahibi oldu.