Genoa – Fiorentina İddaa Tahmini 18.09.2021

Genoa, Luigi Ferraris Stadı’nda 18 Eylül Cumartesi günü, Fiorentina‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 4. hafta mücadelesi saat 16:00‘da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Genoa galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.40, Fiorentina galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Genoa’dan Harika Geri Dönüş

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, İtalya Serie A Ligi’nin 3. Haftasında harika bir geri dönüşe imza attı ve 2-0 geriye düştüğü Cagliari deplasmanından 3-2’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Ev sahibinde galibiyetin kilit ismi oyuna sonradan giren Mohamed Fares oldu ve takımını 2 golle sırtladı. İlk 2 haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Genoa, İnter ve Napoli mağlubiyetlerinin ardından, Milli ara dönüşü toparlanmayı başardı. Özellikle maçın ikinci yarısında oyunu domine etmeyi başaran ve skora giden Genoa, etkisini Fiorentina karşısında sürdürmek istiyor.

Fiorentina Deplasmanda Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nin 3. haftasında Azzurri d’Italia Stadı’na konuk olan Fiorentina, Dusan Vlahovic’in penaltıdan bulduğu gollerle 2-1 kazandı. Şampiyonluğun güçlü adayı Atalanta karşısında iyi bir sınav veren konuk ekip, Milli ara öncesi aldığı Torino galibiyetinin ardından, gollerine ve galibiyetlerine devam etti. Dusan Vlahovic 3 maçta 3 gollük bir performans grafiği ortaya koyarken, yeni transfer Nicolás González umutları ilk haftadan itibaren boşa çıkarmadı ve konuk ekibin yükselişinde önemli katkı sağladı.

Maç Bilgileri

Genoa – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa takımında Bani ve Cassata sakat. Fiorentina cephesinde ise Cerofolini ve Venuti’nin sakatlığı bulunuyor.

Genoa’nın ilk 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Biraschi, Vandheusden, Criscito, Sturaro, Hernani, Cambiaso, Badelj, Rovella, Kallon, Pandev.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Lucas Martinez, Milenkovic, Julio, Biraghi, Maleh, Gonzalez, Pulgar, Bonaventura, Vlahovic, Callejon.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, savunma performanslarıyla güven vermeyen Genoa ve Fiorentina’nın, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda haftayı golle tamamlayarak, hücum performanslarıyla bizlere beklediğimizi verirken, kazanan konuk ekip Fiorentina oldu.