İnter – Bologna İddaa Tahmini 18.09.2021

İtalya Serie A Ligi‘nin son şampiyonu İnter, 18 Eylül Cumartesi günü evinde Bologna‘yı konuk edecek. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:00‘da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Ligin iki namağlup takımının mücadelesinde Bets10, İnter galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, Bologna galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda.

İnter İlk Yenilgisini Aldı

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona son şampiyona yakışan bir başlangıç yapan İnter, ilk 3 haftayı 7 puanla tamamlarken, attığı 9 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol gördü. Sezona Simone Inzaghi önderliğinde fırtına gibi başlayan İnter, Milli ara öncesi 2 kez öne geçtiği Sampdoria karşısında skoru koruyamazken, 2-2’lik beraberlikle sona eren haftanın ardından, Şampiyonlar Ligi sahnesinde Real Madrid’e 1-0 kaybetti ve D Grubu’na mağlubiyetle başladı. 89. Dakikaya kadar skoru korumayı başaran İnter, son dakika golüyle önemli bir avantajı kaybetti. Serie A Ligi’ne galibiyetle dönmek isteyen İnter, son 2 haftada önemli puan kayıpları yaşsa da, oyun olarak iki kulvarda da etkisini sürdürdü.

Bologna Namağlup İlerliyor

İtalya Serie A Ligi’ne Milli aradan 1-0’lık Hellas Verona galibiyetiyle dönmeyi başaran Bologna, yeni sezonun namağlup takımları arasında yer alırken, 3 haftadan 7 puanla ayrıldı. Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri ilk haftanın en sürpriz takımları arasında yer alırken, Salernitana ve Hellas Verona karşısında alınan galibiyetler ve ligin en golcü takımlarından Atlaanta ile iç sahada alınan 0-0’lık beraberliğin ardından, Bologna yeni kadrosuyla güven vermeyi başardı. En zorlu sınavıyla karşı karşıya olan Bologna, son şampiyon İnter karşısında sürpriz arayacak. Konuk ekip Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönen İnter’den puan alarak, namağlup performansını sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

İnter – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Brazao, Eriksen ve Sensi sakat. Bologna cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Soumaoro, Kevin Bonifazi, De Silvestri, Aaron Hickey, Jerdy Schouten, Svanberg, Barrow, Roberto Soriano, Vignato, Orsolini.

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftanın namağlup takımları İnter ve Bologna’nın bu hafta gol bulacağını düşünüyorum. İnter evinde favori olsa da, Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönmenin sıkıntılarını yaşayacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter rakibine gol olup yağdı. Ev sahibi son şampiyona yakışan bir galibiyet alırken, attığı 6 gole karşılık, Bologna’ya 1 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.