Chelsea Southampton İddaa Tahmini 02.10.2021

İngiltere Premier Lig’de 7. Hafta maçında Chelsea evinde, Southampton’ı ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Chelsea ve Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.40, beraberlik 5.05, Southampton kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış.

Chelsea Düşüşe Geçti

Chelsea, geçtiğimiz hafta Manchester City karşısında puan almayı başaramadı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Manchester City’e 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de ilk mağlubiyetini alan Thomas Tuchel’in öğrencileri, geçtiğimiz haftay içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Juventus ile karşılaştı ve bu karşılaşmadan da 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldular. Son 2 resmi maçını gol atamadan kaybeden Chelsea, bu hafta Southampton karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Chelsea’de Reece James ve Kante, kadroda yer almıyor.

Southampton 6 Maçtır Galip Gelemiyor

Southampton’da kötü gidişat devam ediyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Wolverhampton’ı konuk eden Hasenhütll’ün öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Southampton’da moraller bozuk. Danny Ings’ın takımdan ayrılışı, hücumdaki üretkenliği geçen sezona nazaran düşürdü. Bu hafta Chelsea’ye konuk olacak Southampton’da Jack Stephens’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Chelsea – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Reece James ve Kante, kadroda yer almıyor. Southampton’da Jack Stephens’in sakatlığı bulunuyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Romelu Lukaku

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Romain Perraud

İddaa Tahmini

Chelsea’nin bu hafta kazanacağını düşünüyorum. Önce Manchester City, ardından ise Juventus’a mağlup oldular. Milli araya moralli girmeleri gerekiyor. Chelsea’den galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsa, moral buldu. Stamford Bridge’de Southampton’ı 1-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.