İtalya Belçika İddaa Tahmini 10.10.2021

UEFA Uluslar Ligi’nde 3’lük maçı oynanacak. İtalya ile Belçika’nın karşı karşıya geleceği mücadele saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

İtalya ile Belçika takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak İtalya galibiyetine 2.20, beraberlik tercihine 3.40, Belçika galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

İtalya Telafi Peşinde 

İtalya, uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. UEFA Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile karşı karşıya gelen İtalya, rakibine 2-1 kaybetti. Bu mağlubiyet ile Uluslar Ligi’nde final oynama hakkını elde edemediler. Bonucci’nin oyundan atılması, İtalyan’nın tüm planlarını bozdu ve devreye 2-0 geride girdiler. Chiesa’nın golüyle farkı 1’e indirdiler ama yeterli olmadı. 30 maç aradan sonra mağlup olan Roberto Mancini’nin öğrencileri, 3’lük maçında Belçika ile karşılaşacak. Maç öncesinde İtalya’da Leandro Bonuccu’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Belçika Üstünlüğünü Koruyamadı 

Belçika, finale çıkmaya çok yaklaşmıştı ama dramatik bir mağlubiyet yaşadılar. Uluslar Ligi yarı finalinde Fransa ile karılaşan Roberto Martinez’in ekibi, 2-0 öne geçtiği maçtan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Carrasco ve Lukaku’nun golleriyle 2-0’ı bulan Belçika, ikinci yarıda Fransa’nın yoğun baskısına dayanamadı ve rakibine 3-2 kaybetti. Durum 2-2 iken Lukaku’nun attığı gol, ofsayt kararı ile iptal edilmişti. Uluslar Ligi’nde 3.’lük savaşı verecek olan Belçika, İtalya ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Belçika’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

İtalya– Belçika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İspanya’da Thiago ve Gerard Moreno’nun sakatlığı bulunuyor.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Alessandro Bastoni, Giorgio Chiellini, Emerson, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Marco Verratti, Lorenzo İnsigne, Federico Chiesa

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Joson Denayer, Jan Vertonghen, Timothy Castagne, Axel Witsel, Tielemans, Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Romelu Lukaku

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda yarı finalde kaybetti ve gollü maçlar çıkarttı. Belçika’nın savunma zaafları devam ediyor ama hücum hattı çok güçlü. İtalya’da yara sarmak istiyor ve İspanya maçına nazaran, daha derli toplu oynamalarını bekliyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı bir maç olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya, Uluslar Ligi’ni 3. olarak tamamladı. Belçika’yı 2-1 mağlup ettiler ve Uluslar Ligi’ne galibiyet ile veda ettiler.