Romanya – Ermenistan İddaa Tahmini 11.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu‘nda 8. hafta heyecanı yaşanırken, 11 Ekim Pazartesi günü Türkiye saati ile 21:45‘te, Romanya ile Ermenistan karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Stadionul Steaua ev sahipliğinde oynanacak karşılaşma için Best10, Romanya galibiyetine 1.66, beraberliğe 4.20, Ermenistan galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda.

Romanya Lidere Diş Geçiremedi

Geçtiğimiz hafta Almanya deplasmanına performansının zirvesinde çıkan Romanya, ilk kez 3 maçtan namağlup çıkmayı başarırken, lidere diş geçiremedi ve evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Romanya maça Ianis Hagi’nin golüyle başlarken, ilk yarıyı 1-0 öne kapatmayı başardı. İkinci yarı kalesinde gördüğü yoğun baskıdan çıkamayan ve 2-1 mağlup olan ev sahibi, 2’lik fırsatını teperken, 2. Sıra ile puan farkı 2’ye yükseldi. Kuzey Makedonya ve Ermenistan 2’liği paylaşırken, Romanya bu hafta Ermenistan karşısına çıkacak. Ev sahibi ilk maçta 10 kişi kalmış ve 3-2 mağlup olmuştu.

Ermenistan Düşüşünü Sürdürdü

Ermenistan Milli takımı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda önemli fırsatları kaçırdı. Gruba 3’te 3 yaparak en iyi başlangıcı yapan konuk ekip, son 4 haftanın tamamında ise puan kaybetti. Liechtenstein karşısında dahi 2 puan kaybı yaşayan Ermenistan, son olarak İzlanda deplasmanında 1 puanla döndü ve liderin 6 puan gerisine düşerken, 2. sırayı Kuzey Makedonya’ya kaybetti. İlk maçta 3-2 mağlup ettiği Romanya karşısına çıkacak olan Ermensitan, mağlup olması halinde 4. sıraya kadar gerileyecek.

Maç Bilgileri

Romanya – Ermenistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arena Nationala Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Romanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Tatarusau, Chiriches, Tosca, Bancu, Cicaldau, Maxim, Stanciu, Hagi, Puscas, Alibec.

Ermenistan’nın ilk 11’i Belli mi?

Ermenistan’nın muhtemel kadrosu: Airapetyan, Andre Calisir, Haroyan, Hovhannisyan, Ishkhanyan, Hambardzumyan, Grigoryan, Yedigaryan, Barseghyan, Babayan, Karapetian.

Play Off şanslarını son 3 maça taşımayı başaran Romanya ve Ermenistan, ilk maçtaki gol performanslarına, telafisinin mümkün olmadığı bu zorlu mücadelede devam edeceklerdir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim 26. dakikada Mitrita oldu ve Romanya’ya iç sahada galibiyeti getirdi. Ev sahibi kritik bir galibiyet alırken, Ermenistan kötü gidişatını sürdürdü.