Kosova Gürcistan Bahis Tahmini 12.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubunda, son 2 sırayı paylaşan Kosova ile Gürcistan karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve mücadeleyi hakem Pawel Raczkowski yönetecek.

Kosova ve Gürcistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kosova kazanır 2.25, beraberlik 3.10, Gürcistan kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Kosova Farklı Kaybetti

Kosova, geçtiğimiz Cumartesi günü İsveç deplasmanına konuk oldu ve sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki maçta ise İspanya’ya 2-0 kaybetmişlerdi. Grupta oynadığı 6 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Bernard Challandes, topladığı 4 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Kosova’nın ilk 2 şansı kalmadı. Bu hafta Gürcistan’ı konuk edecek olan Kosova’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Gürcistan Yokları Oynuyor

Gürcistan, grupta henüz galibiyet ile tanışamadı. Willy Sagnol’un öğrencileri, 6 karşılaşmada sadece 1 puan toplayabildi ve son sırada yer alıyor. Grupta tek beraberliğini Yunanistan deplasmanında alan Gürcistan, son 3 maçtan ise puan çıkartamadı. Üst üste 3 maçtır kaybeden Gürcistan, bu 3 maçlık süreçte ise skor dahi üretemedi. Gürcistan’ın grupta herhangi bir iddiasının olmadığını söyleyelim.

Maç Bilgileri

Kosova – Gürcistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wörthersee Stadı’nda oynanacak

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kosova'nın ilk 11’i Belli mi?

Kosova’nın muhtemel kadrosu: Arianet Muric, Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli, Dresevic, Hadergjonaj, Celina, Berisha, Rashica, Vedat Muriqi

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Loria, Kakabadze, Kashia, Grigalava, Kankava, Qazaishvili, Shengelia, Kiteishvili, Davitashvili, Khotcholava, Kvilitaia

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gürcistan’ın henüz galibiyeti yok. Son 3 maçta ise gol atamadılar. Düşük skorlu bir karşılaşma olur. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.36

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kosova, evinde kaybetti. Gürcistan’a 2-1 mağlup oldular. 3 puanı alan Gürcistan, ilk kez galibiyet sevinci yaşadı.