Günün İddaa Kuponu 02.11.2021

2 Kasım Salı günü İddaa fikstüründe Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşanıyor. Grupların 4. haftaları kapsamında oynanacak 3 güvendiğim mücadeleyi kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Bayern Münih – Benfica: H1, 1.36 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nun namağlup lideri Bayern Münih evinde en yakın rakibi Benfica‘yı konuk edecek. 2 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te başlama düdüğü çalınacak karşılaşmanın yayın ekranı EXXEN. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih rüzgarları esmeye devam ediyor. Julian Nagelsmann yönetiminde boy gösterdiği E Grubu’nda 3’te 3 yapmayı başaran Almanya temsilcisi, attığı 12 gole karşılık Barcelona, Benfica ve Dynamo Kiev’e gol şansı vermedi. Almanya Bundesliga’da ise 3 haftadır farklı galibiyetlere imza atan Bayern Münih, DFB Kupası’nda yaşadığı 5-0’lık Mönchengladbach hezimetinin dönüşünde, Union Berlin’i deplasmanda 5-2 mağlup ederek, teselli buldu. Lewandowski 2 gol, Müller ise 3 asistle karşılaşmanın yıldızlarıydı. Bayern Münih, DFB Kupası’na veda ederken, Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi sahnesinde şampiyonluğa göz kırpıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’na iyi bir başlangıç yapan Benfica, lider Bayern Münih karşısında hezimetten kurtulamadı. İlk maçta konuk olduğu Dynamo Kiev deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Jorge Jesus’un öğrencileri, en büyük sürprizine 2. hafta Barcelona karşısında imza atarken, Katalanları 3-0’lık net bir galibiyetle geçmeyi başaran Benfica, lidere evinde 4-0 kaybetti. Portekiz Premier Ligi’nde 10 hafta sonunda 25 puanla yoluna 3. sıradan devam eden ve son haftay Estroil deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen konuk ekip, iki kulvarda birden düşüşe geçti. Benfica evinde 4 farkla kaybettiği Bayern Münih karşısına, Allianz Arena’da çıkacak. 3 haftalık performansıyla Şampiyonlar Ligi’nin en büyük favorisi haline gelen Bayern Münih, deplasmanda 4 farkla mağlup ettiği Benfica karşısında, tekrar farklı galibiyete uzanacaktır.

Dynamo Kiev – Barcelona: MS 2, 1.48 (iddaa) – 1.64 (Bets10) ; 2 Kasım Salı akşamı, Şampiyonlar Ligi sahnesinde Dynamo Kiev ile Barcelona kozlarını paylaşacak. E Grubu 4. hafta kapsamında sahne alacak mücadele Türkiye saati ile 23:00‘te başlayacak ve EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda son hafta Barcelona deplasmanına konuk olan Dynamo Kiev, gol hasretini 270 dakikaya çıkarırken, ilk maçlar sonunda galibiyetle tanışmadı ve sadece 1 puan topladı. Mircea Lucescu’nun öğrencileri, yediği 6 gole karşılık veremedi ve E Grubu’nda zayıf halka haline geldi. Dynamo Kiev, Ukrayna Premier Ligi’nde namağlup lider olarak yoluna devam etmeyi başarsa da, Şampiyonlar Ligi için yetersiz kaldı. 3.’lük için mücadele etmek zorunda kalan Dynamo Kiev, hücum performansıyla 3. sıra için dahi umut vermedi. Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda çıkacağı Dynamo Kiev deplasmanı öncesinde teknik adam Ronald Koeman ile yollarını ayırdı. E Grubu’nda kritik bir sınav verecek olan Katalanların başında geçici olarak Sergi göreve alacak. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nın ilk 2 haftasında alına n3-0’lık Bayern Münih ve Benfica mağlubiyetleri Barcelona’yı zora sokarken, Dynamo Kiev karşısında alınan 1-0’lık galibiyet Barcelona’yı devler sahnesinde hayata döndü. İspanya La Liga’da ise El Clasico’yu kaybettikten sonra, Rayo Vallecano’ya 1-0 kaybederek kötü gidişatını sürdüren konuk ekipte, teknik adam ile yollar ayrılırken, Sergi yönetiminde çıkılan ilk maç iç sahada 1-1’lik Alaves beraberliğiyle son buldu. Barcelona zor günler geçirse de, bu zorlu süreçte kazanarak, gruptan çıkma şansını son 2 maça taşımak istiyor. Gruptan çıkma şansı günden güne azalan Dynamo Kiev karşısına deplasmanda çıkacak olan Barcelona, umutlarını son 2 haftaya taşımak için bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Sevilla – Lille: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde 4. hafta heyecanı yaşanırken, G Grubu kapsamında 2 Kasım Salı akşamı Sevilla evinde Lille‘i konuk edecek. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak maçın başlama saati 23:00. Sevilla, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun 3. haftasında Lille deplasmanına konuk olurken, evine 1 puanla döndü. Deplasmanda üstün bir oyun ortaya koysa da, aradığı galibiyet golünü bir türlü bulmayı başaramayan Sevilla, 3 hafta sonunda 3 beraberlikle, 2. sırada yer aldı. Namağlup Şampiyonlar Ligi performansının yanı sıra, İspanya La Liga’da ilk 11 haftadan 7 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 24 puan toplamayı başaran Julen Lopetegui’nin öğrencileri, Real Madrid ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. İki kulvarda birden iyi maçlara imza atarak güven veren Sevilla, deplasmanda berabere kaldığı Lille karşısında ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini hedefliyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 12 haftadan aradığını bulamayan Lille, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde de G Grubu’nda ise ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezon tarihi bir başarı yakalayan konuk ekip, yıldızlar topluluğu PSG’nin elinde şampiyonluğu alırken, yeni sezon öncesi başarının mimari Galtier’in gidişi şok etkisi yarattı. Yeni sezonda yoluna Jocelyn Gourvennec ile devam eden Lille, Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftanın 8’inde puan kaybı yaşarken, Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 maçtan 2 puan çıkarabildi. Evinde golsüz berabere kaldığı Sevilla karşısına deplasmanda çıkacak olan Lille, hem Ligue 1 hem de Şampiyonlar Ligi performansıyla güven vermiyor. İspanya La Liga’da zirveye ortak olan, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 3 haftadan 3 beraberlikle ayrılan Sevilla, evinde ağırlayacağı Lille karşısında ilk devler sahnesi galibiyetine ulaşacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.83

Bets10 Bahis Oranı: 4.39