Villarreal Young Boys İddaa Tahmini 02.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubunda heyecan devam diyor. Young Boys deplasmanda, Villarreal’e konuk olacak. Saat 23.00’te oynanacak mücadele EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Villarreal ve Young Boys arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 1.56, beraberlik 4.70, Young Boys kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış.

Villarreal  Çıkış Arıyor

Villarreal’in grupta 4 puanı bulunuyor. Grupta oynadıkları 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadılar. Grupta tek galibiyetini Young Boys deplasmanında alan Villarreal, bu kez La Ceramica’da Young Boys’ı ağırlayacak. Son haftalarda La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşayan Unai Emery’nin ekibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Valencia deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys’u konuk edecek Villarreal’de Gerard Moreno’nun sakatlığı bulunuyor.

Youngs Boys Puan Peşinde

Young Boys, geçtiğimiz hafta sonu İsviçre Süper Lig’inde mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları St. Gallen deplasmanında 3-1 kaybettiler. 7 maç aradan sonra mağlup olan Young Boys, lider Basel’in 5 puan gerisinde kaldı. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Villarreal’e konuk olacaklar. Grupta oynadığı 3 maçta 3 puan toplayan David Wagner’in öğrencileri, son sırada yer alıyor. Grubun ilk maçında 4-1 kaybettikleri Villarreal’e deplasmanda konuk olacak Young Boys, La Ceramica’da puan peşinde.

Maç Bilgileri

Villarreal – Young Boys Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Gerard Moreno’nun sakatlığı bulunuyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Juan Foyth, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Danjuma

Young Boys’un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Lauper, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi

İddaa Tahmini

Villarreal’den galibiyet beklentim var. La Ceramica’da konuk edecekleri Young Boys’u mağlup ederler ve 2. Sıradaki yerini korurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, grupta 2. galibiyetini aldı. Young Boys’u iç sahada 1-0 ile geçmeyi başardılar.