Gürcistan İsveç İddaa Tahmini 11.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri B Grubunda iddiasın bulunmayan Gürcistan evinde, lider İsveç’i konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Mücadelenin S SPORT 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Gürcistan ve İsveç arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gürcistan kazanır 7.00, beraberlik 4.33, İsveç kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış.  

Gürcistan’dan İlk Galibiyet

Gürcistan’ın grupta herhangi bir iddiası kalmadığın belirtelim. Grupta oynadığı 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Willy Sagnol’un öğrencileri, toplamda 4 puana sahip ve 4. Sırada yer alıyor. Ekim ayında Yunanistan ve Kosova ile karşılaşan Gürcistan, Yunanistan’a 2-0 kaybederken, Kosova deplasmanında ise 2-1 kazanmayı başarmıştı. Grupta ilk galibiyetini 7. Maçında alabilen Gürcistan, kalan son maçını ise İsveç ile oynayacak. Maç öncesinde Gürcistan’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

İsveç Favori Taraf

İsveç, Eleme gruplarının en dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. İspanya ve Yunanistan’ın bulunduğu grupta liderliğini devam ettiriyorlar. Grupta oynadıkları 6 karşılaşmada 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşayan Janne Andersson’un öğrencileri, en yakın takipçisi İspanya’nın 2 puan önünde lider konumda. Eylül ayında oynadığı 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan İsveç, Kosova’yı 3-0 ile geçmeyi başarmıştı. Son maçta ise Yunanistan karşısında 2-0 kazandılar. 15 puan ile liderliğini sürdüren İsveç, bu hafta Gürcistan karşısında maçın net favorisi.

Maç Bilgileri

Gürcistan – İsveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ullevaal Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Loria, Kakabadze, Kashia, Grigalava, Kankava, Qazaishvili, Shengelia, Kiteishvili, Davitashvili, Khotcholava, Kvilitaia

İsveç'in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Marcus Danielsson, Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Ludwig Augustinsson, Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg, Albin Ekdal, Alexander Isak, Marcus Berg

İddaa Tahmini

İsveç’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Gürcistan deplasmanında kazanırlar ve liderliğini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.30

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İsveç, beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Gürcistan deplasmanında 2-0 kaybettiler ve liderliği İspanya’ya kaptırdılar.