İngiltere Arnavutluk İddaa Tahmini 12.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri I Grubu 9. Maçında lider İngiltere evinde, Arnavutluk ile karşılaşacak. Mücadele saat 22.45’te start alacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

İngiltere bugün Arnavutluk karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi İngiltere galibiyetine 1.12, beraberlik tercihine 9.50, Arnavutluk galibiyetine 26.00 oran veriyor. 

İngiltere’ye Galibiyet Yetecek

İngiltere, grupta liderliğini sürdürüyor. Oynadıkları 8 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamayan İngiltere, 6 galibiyet ve 2 beraberlik ile 20 puana sahip. Ekim ayında Andorra ve Macaristan ile karşı karşıya gelen İngiltere, bu 2 maçtan 4 puan çıkartmıştı. Andorra’yı 5-0 ile geçen Gareth Southgate’in ekibi, Wembley’de Macaristan ile de 1-1 berabere kaldı. En yakın takipçisi Polonya’nın 3 puan önünde bulunan İngilizler, bugün Arnavutluk karşısında kazanması halinde, gruptan çıkmayı garantileyecek.

Arnavutluk Sürpriz Peşinde

Arnavutluk, gruptan çıkma şansını zora soktu. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Polonya’ya 1-0 kaybettiler ve 2. Sırayı Polonya’ya kaptırdılar. Grupta 3. Sıraya gerileyen Edoardo Reja’nın öğrencileri, 15 puana sahip. Polonya’nın 2 puan gerisindeler ve gruptan çıkma ihtimalleri oldukça azaldı. İngiltere deplasmanında alınacak 1 puan bile yeterli olmayabilir. Eğer Polonya kazanırsa, Arnavutluk’un kazanmaktan başka çaresi yok.

Maç Bilgileri

İngiltere – Arnavutluk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Danimarka’da Christian Eriksen kadroda bulunmuyor.

İngiltere'nin11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane

Arnavutluk'un ilk 11’i Belli mi?

Arnavutluk’un muhtemel kadrosu: Etrit Berisha, Lenjani, Hysaj, Veseli, Djimitsi, Dermaku, Keidi Bare, Gjasula, Kristi Qose, Rey Manaj, Bekim Balaj

İddaa Tahmini

İngiltere’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Arnavutluk karşısında kazanırlar ve gruptan çıkmayı garantilerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere, ilk yarıdan fişi çekti. Arnavutluk karşısında 5-0 kazandılar.