Türkiye Cebelitarık İddaa Tahmini 13.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 9. Maçında, Türkiye ile Cebelitarık karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Türkiye ile Cebelitarık takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Türkiye galibiyetine 1.01, beraberlik tercihine 30.00, Cebelitarık galibiyetine ise 50.00 verildiğini görüyoruz.

Türkiye Umutlarını Koruyor

Türkiye, gruptan çıkma umutlarını koruyor. Kalan 2 maç Türkiye adına çok kritik diyebiliriz. Ekim ayında Norveç ve Letonya ile karşılaşan Miller, bu 2 maçta 4 puan toplamıştı. Grupta oynadığı 8 karşılaşmada 15 puanı bulunan Türkiye, 3. Sırada yer alıyor. Gruptan lider çıkma şansları zor ama en azından grubu 2. Sırada tamamlayarak play off oynama şanslarının yüksek olduğunu belirtelim. Norveç’e nazaran daha avantajlı bir fikstüre sahip olan Türkiye, bugün Cebelitarık ile karşılaşacak. Maç öncesinde Türkiye’de Cengiz Ünder’in sakatlığı bulunuyor.

Cebelitarık Zayıf Halka

Cebelitarık, grubun en zayıf halkası. Oynadıkları 8 karşılaşmada henüz puan almayı başaramadılar. 8 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Cebelitarık, son sırada yer alıyor. Ekim ayında oynadığı 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Cebelitarık, Karadağ’a 3-0, Hollanda’ya ise 6-0 kaybetmişti. 8 karşılaşma sonunda tam 34 gol yiyen Cebelitarık, eleme gruplarının en fazla gol yiyen takımı konumunda.

Maç Bilgileri

Türkiye – Cebelitarık Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Serhiy Boiko. Mücadele Başakşehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Türkiye’de Cengiz Ünder’in sakatlığı bulunuyor.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Caner Erkin, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Kerem Aktürkoğlu, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

Cebelitarık'ın ilk 11’i Belli mi?

Cebelitarık’ın muhtemel kadrosu: Coeling, Chipolina, Sergeant, Chipolina, Barnett, Mouelhi, Britto, Badr Hassan, Walker, De Barr, Casciaro

İddaa Tahmini

Türkiye’nin rahat kazanması gereken bir karşılaşma. Son sıradaki Cebeliratık karşısında farklı kazanırlar ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşırlar.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.19

Best10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.28

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, farklı kazandı. Cebelitarık karşısında 6-0 kazanan Milliler, grupta 2. sıraya yükseldi.