Arnavutluk Andorra Bahis Tahmini 15.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri I Grubu 10. Maçında, Arnavutluk ve Andorra karşı karşıya gelecek. 22.45’te başlayacak mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Arnavutluk ile Andorra takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Arnavutluk galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 3.50, Andorra galibiyetine ise 2.80 verildiğini görüyoruz.

Arnavutluk’un İddiası Yok

Arnavutluk’un grupta herhangi bir iddiası kalmadı. 3 gün önce Wembley’de İngiltere’ye konuk olan Arnavutluk, sahadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kane’i tutmakta çok zorlandılar ve farklı bir mağlubiyet yaşadılar. 9 maçta 15 puan toplayan Edoardo Reja’nın öğrencileri, 3. Sırada bulunuyor. Grubun son maçında Andorra’yı konuk edecek olan Arnavutluk, maçın net favorisi. Maç öncesinde Arnavutluk’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Andorra 5. Sırada

Andorra’nın grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. Oynadıkları 9 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildiler. Grupta 2 galibiyetini de San Marino karşısında alan Andorra, 5. Sırada yer alıyor. 3 gün önce iç sahada Polonya ile karşılaşan Andorra, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Grupta oynadıkları son 5 karşılaşmada sadece 3 puan alabildiler. Bu hafta Arnavutluk’a konuk olacak Andorra’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Arnavutluk – Andorra Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Air Albania Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arnavutluk'un ilk 11'i Belli mi?

Arnavutluk’un muhtemel kadrosu: Etrit Berisha, Lenjani, Hysaj, Veseli, Djimitsi, Dermaku, Keidi Bare, Gjasula, Kristi Qose, Rey Manaj, Bekim Balaj

Andorra'nın ilk 11’i Belli mi?

Andorra’nın muhtemel kadrosu: Josep Gomes, San Nicolas, Llovera, Garcia, Vieira, Vales, Rebes, Rubio, Martinez, Pujol, Cristian Martinez

İddaa Tahmini

Andorra’nın puan alabileceğini düşünmüyorum. Arnavutluk, en az 2 farklı galibiyet alır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.45

Best10 Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arnavutluk, sınıfta kaldı. Andorra’yı 1-0 mağlup ettiler ama daha farklı bir galibiyet almaları bekleniyordu.